úterý 11. února 2020

Tvořivý týden #6

Hezký večer, tvořivci,

minulý týden mi dorazilo do zásoby pár látek a abych jim uvolnila místo, bylo tedy potřeba, abych zpracovala něco z nakřečkovaného materiálu....

Tedy takto, já už si nějaký ten týden říkám, že bych měla projít všechen materiál a nějak ho přerovnat. Že třeba pak budu mít větší přehled a více místa. Ne na nový materiál, ale na ukládání jiných věcí (třeba že bych manželovi uvolnila prostor na jeho pc nezbytnosti - haha..). A víte jak to dopadá? Začnu s přerovnávání. Vezmu novou látku, hodím na ní střih a protože mi vznikne (nezvyklé) místo po právě zužitkovaném kousku, jdu objednat materiál nový... Já věřím tomu, že nejsem jediná, kdo to tak má :-)


 

A jak jsem tedy zpracovávala tentokrát? Holky si oblíbily mikiny ze svetroviny, co jsem jim nedávno ušila, a tak jsem se dala ještě do jedněch, ať mají na střídání.
Ona ta svetrovina je opravdu skvělá - lehoučká, ale zároveň velice příjemná na nošení a krásně zahřeje.


 A protože ze svetroviny jsem před nějakým časem šila svetřík i pro naši Gigi a moc se mi osvědčil -  samozřejmě jej nosí jen v případě, že klesne teplota pod nulu nebo fouká veliký vítr (nejenom teď, když řádí vichřice ale i za běžného větru bydlíme na místě, které může směle konkurovat Větrné Hůrce), tak jsem udělala i dva kousky pro vaše psí mazlíčky.

Střih jsem si konstruovala právě podle Gigi, takže velikostně odpovídá menšímu či střednímu pejskovi. Díky svetrovině lehce pruží, ale finální lem jsem udělala širší a o kousek "užší", aby na tělo dobře přilehl. Navíc díky tomu, že z rubové strany je jemný fleece, tak i když se pejsek trochu aktivněji hýbe (kdo zná bulíky, tak "mód" tryskomyš"), svetřík se nesesouvá a drží na zádech.


 


Udělala jsem dvě varianty. Mentolovou celo - svetrovinovou a melírově černou, kdy zadní lem je ze žebrovaného nápletu.

Hrozně špatně se tedy tyto svetříky fotí, ale tak což, jdu s kůží na trh - tedy na e-shop.

 


Snažím se i na háček nezapomínat a třeba vám časem na e-shopu nabídnout i nějakého toho raráška, tak uvidíme, jak mi to půjde od ruky... :-)  


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig