čtvrtek 27. února 2020

Tvořivý týden #8

Hezký večer,

ač se to nezdá, tak minulý týden jsem docela tvořila. Mám hodě věcí rozdělaných (až si říkám, že tento týden s tím musím pohnout, tak uvidíme o víkendu) a hlavní roli tentokrát tedy hrál háček....

Před hodně dlouhou dobou jsem si řekla, že musím vyzkoušet uháčkovat "culíkatou" čapku. Ono na ní není nic těžkého, ale prostě to, než jsem se k tomu opravdu dostala, to mi prostě trvalo...


Nakonec ale zpatřila světlo světa a dokonce mám už rozháčkovanou další. Navíc jsem u tvoření měla po ruce fotoaparát, a tak vám brzy sepíši i návod. Zkusíte ji pak také? :-)


Čapku jsem chtěla něčím zajímavým ozdobit a vzpomněla jsem si, že už před opravdu dlouhou dobou jsem si pořizovala kytičkovač. Tenkrát jsem ho viděla prvně u Krampolinky a prostě jsem jej musela nutně mít. Stál tenkrát pár korun, ale jak mi přišel, tak jsem ho schovala, pak jsme se stěhovali a pak bylo léto.... no nebudu to zamlouvat, jednoduše jsem na něj zapomněla a nedávno jej při přeskládávání věcí zase nalezla. 


Zatím jej nemám moc probádaný a vyzkoušený, ale i ta naprosto obyčejná "zákadní" kytička se mi hrozně líbí. Inu v jednoduchosti je krása.



Čemu se ve vyrábění právě teď věnujete vy? :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig