pondělí 2. března 2020

Tvořivý týden #9

Hezký pondělní večer,

poctivě jsem tentokrát čas rozdělila mezi šicí stroj a háček a musím říct, že jsem s výsledky vcelku spokojená. Tak jdeme na to, třeba vás inspiruji... :-)

Mám nyní období culíkatých čapek. Moc mě baví a věřím, že za nějaký čas udělají i radost někomu dalšímu. Uvidíme... Nicméně jejich výroba je pro mne fajn relax a zároveň zkouška nervů při navazování "vlasů" na culíky.

 

Tato kombinace mne opravdu nadchla. Trochu jsem se bála, abych barevně nepřestřelila, ale naopka - výsledek se mi moc líbí. Na ozdobu stačila už jen maličká sovička.


A když už jsem měla vruce oranžovou na culíčky, udělala jsem k ní zelenou čapku. To je prostě nutnost :-)  Tentokra v menší velikosti, takže se mi na figurínu nevešla, ale nevadí.

 

Děti mi rostou před očima - ne to není klišé, to je fakt, který musím respektovat a neustále obměňovat šatník. Tentokrát došlo na legínky. Zcela upřímně, moje holky z 90% nosí legíny. Případně ještě punčochy. Na obojí v zimě natáhnout softhelky a mají vystaráno. O nějakých teplácích si můžu nechat zdát, ty moc v lásce nemají. A tak když jsem viděla, jak jim legíny, co jsem kupovala před pár týdny, jsou krátké (i když drží dobře v pase), tak jsem si řekla, že nastal čas sednout ke stroji. To si totiž člověk může tu délku udělat podle sebe. Navíc na konce dávám náplety, které legíny ještě o kousek prodlouží a zároveň je drží, že "nevylézají" nad kotníky.

 

Jediný problém u této rychlo-akce byl ten, že jsem měla od většiny látek jen kousek na jedny kalhoty a ještě ne "na výšku". No samozřejmě si holky vybraly přesně tyto látky. Naštěstí každá jinou, takže nevznikl "souboj" :-) Jen tedy chamelenoni a zajíčci jsou směrování trochu jinak, než by člověk čekal. Nevadí, hlavně že ta látka pruží a prostě budeme říkat, že to je takto záměr. Což je pravda! :-)

 

Doplňujete šatníky svých dětí vlastní tvorbou? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig