sobota 4. července 2020

Ze dna koše #1

Pěkné odpoledne,

léto a půl roku je za námi, a tak by se hodilo kouknout na první spotřebovance v tomto roce. Zejména, když mám materiál už i na druhý... :-) 

Sprchové gely od BBW máme doma moc rádi. Vždy nádherně voní (tučnáková limitka naprosto učarovala dcerkám), nevysušují a vydrží opravdu dlouho, protože při pumpičkování rovnou vytváří pěnu. Jen mají jednu malou nevýhodu a tou je cena. Ovšem jednou za čas si tuto radůstku ráda dopřeji. 


Ale i jiné sprchové gely mají své kouzlo. Avon a Dove je naprostá klasika, kterou mám moc ráda a často po ní sahám. Hodně mile mne také překvapil kokosový sprcháč o Elkos, který stojí pár korun a strčí do kapsy i dražší kousky. 
Naprosto výborným pečujícím kouskem je pak levandulový peeling od  Renovality. Je naprosto výborný. Krásně "obrousí" a zároveň nechává pleť vláčnou a ošetřenou olejem. O nádherné levandulové vůni nemluvě. 


Vlasy si hýčkám jak jen to jde. Mám své oblíbence v podobě Aussie, ale i Yves Rocher a La Roche Posay má výborné vlasové kousky - zejména čistící od La Roche rozhodně doporučuji. Je výborný. 



Co se týče novinek na vyzkoušení, tak bych se zastavila u tohoto šampónu od Rituals. I když vůní byl opravdu nádherný, tak ale vlasy po něm jsem neměla takové, jaké bych si představovala. Naopak byly těžší, splihnuté a prostě jsem se necítila dobre...


Jestli na něčem "ujíždím", tak je to pleťová péče. Miluji řadu Time Wise od Mary Kay. Sedí mi již několik let a vždy se k ní ráda vracím. 
Naprostou klasikou je značka Mixa. Ráda používám jejich micelární vodu, ale i odličovač není k zahození. Naopak. 
A nyní v létě určitě nezapomeňte pleť hydratovat a osvěžovat. Můj tip jsou mlhy od Manufaktury. 

 

Když poté chcete dopřát pleti nějakou hlubší a intenzivnější péči, tak sáhněte po séru od Vichy či Manufaktury. Ani u jednoho nesáhnete vedle. 


Stejně tak vás určitě potěší hyaluronové sérum od Renovality. Není tak drahé a službu udělá velice dobrou. 


Borotalco jsou mé oblíbené deodoranty. Nejčastěji si kupuji Original, ale občas vyzkouším i jinou verzi. No upřímně, stejně se k tomu klasickému nakonec vracím. 


Sluneční paprsky jsou docela ostré, a tak je potřeba si kůži chránít. Nemám moc ráda klasická opalovací mléka, a tak jse sáhla po Biodermě ve spreji. Je výborná nejen pro dospělé ale i pro děti - mám odzkoušeno :-) 

Pokud si chcete doma trochu "provonět" a pročistit vzduch, tak zkuste Eucasol od Justu. Jakmile jsme někdo nachlazený, tak na něj nedám dopustit. 


I makeup je potřeba nejen doplňovat ale i obměňovat. Všechny kousky na fotografii níže jste už na mém blogu viděli i s bližším popisem či recenzí. Pokud bych měla vybrat jeden jediný kousek, na který upozornit, tak je to podkladová báze pod oční stíny od Mary Kay. Jinou už dlouhou dobu nepoužívám. Sedí mi na 100%


Jaké stálice ve své kosmetické výbavě máte vy a co naopak byste chtěli vyzkoušet? 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig