pondělí 27. července 2020

Tvořivý týden #30

Hezký večer, tvořivci,

v minulém týdnu jsem trávila většinu volného času na zahradě, jelikož jsem se rozhodla, že upravím jeden ze záhonků (znáte to, upravím = kompletně ho překopu a udělám alespoň 2x tak veliký....), a tak na tvoření nezbylo moc času. I když jsem neodolala akonečně vyzkoušela jeden z novějších střihů...

A tím střihem od Caramilly je tento na dětské tílko. Sice jsem v minulosti tílka už šila podle jiného střihu, ale u něj mi nevyhoval průramek. Holky neustále němtaly, že je škrtí. Tento střih je o dost lepší a i když jsem ty průramky možná stáhla až moc - a průkrčník naopak trochu málo, tak holkám sedí moc dobře a už mají vybranou látku na další tílka. 

 

A dnes ráno jsem si ještě vyzkoušela udělat paičku z levnadule podle návodu ZDE.  Zdá se to hrozně jednoduché - ve své podstatě i je, ale chce to trochu cviku a zručnosti,  aby "nějak" paličky vypadaly. Zároveň mě se stonky docela dost lámaly, a tak jsem lehce nadávala u každého obmotaného patra.... :-) ale cvičení dělá mistra, takže to zas určitě někdy zkusím... :-)


Dobrou s kobrou!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig