pátek 10. dubna 2020

Tvořivý týden #14

Pěkný večer,

tento týden tvoříme o sto šest, protože nejenže to holky baví, ale také se snažíme lehce vyzdobit dům a zahradu do jarně - velikonočních motivů. No a jak na tom byl minulý týden? Také vcelku tvořivě...

Po cca roce jsem se vrátila k pletení a moc si to po večerech užívám. Ano, nejde to tak rychle, jak jsem zvyklá u háčkování (a přiznávám, že mě to občas štve :-) ) , ale těším se na výsledek. Snad bude dříve než za další rok...



Bylo potřeba zasadit osení? Prostě tradice :-) Jen menší problém byl, že jsme neměli obilý a s holkama jsme jej vybíraly ze zobacího mixu pro ptáčky.... Povedlo se a za ten týden už je pěkně vzrosté.


I na roušky došlo. Čtyři dvouvrstvé kousky jsem ušila pro kolegu z práce a nastříhala dalších 30 kousků pro město. Ty jsem tedy nestihla všechny došít, a tak je uvidíte až za pár dní v dalším tvořivém reportu.


Zároveň s cácorkama hodně malujeme, lepíme, tvoříme z pom pom kuliček apod.... To jsem vám nevyfotila. Ale musím říct, že holky jsou neuvěřitelné tvořivky a já z toho mám velikou radost.

Dobrou s kobrou! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig