neděle 28. června 2020

Jen se tak trochu protáhnout

Pěkný nedělní večer,

jestli mi něco poslední měsíce přinesly (staro) nového, tak je to nutnost se protahovat a trochu cvičit...

Ne že bych si fandila, ale povedlo se mi najet "jakýstakýs" rytmus a každým dnem cítím zlepšení. Tedy takto, ono ta nabraná karanténní kila jen tak dolu nejdou, ale díky každodennímu sezení mne začala stávkovat záda - ano, už kdysi mi paní doktorka na rehabilitacích vysvětlovala, jak bych ta záda měla posilovat, ale ono v patnácti má člověk svou hlavu a za dvacet let se mu to prostě vrátí. 
Proto jsem si začala postupně po pár minutách pouštět videa s jógou na protažení a zahajuji tak ráno. Ano, jsou dny, kdy se mi nechce, ale snažím se to dodržovat už něco málo přes dva měsíce. 


Proto bylo velice fajn, když mne před pár dny oslovil Astratex s možností spolupráce. Asi máte (také jako já) Astratex spojený se spodním prádlem a plavkami, ale já si jejich e-shop pořádně prolustrovala i mimo tyto kategorie (protože ty znám) a zaměřila se na nějaké kousky na cvičení. 

Já totiž nejsem zrovna sportovní nadšenec, a tak se při svých cvičících záchvatech, které mívám jednou za pár let, spokojím s klasickými legínami a tílkem. Jenže co vám budu povídat - a myslím, že to má každá ženská, ono se i lépe cvičí s pěkným funkčním oblečením. 


Po dlouhém rozhodování - bylo opravdu dlouhé, až mne to vůči Astrexu přišlo hloupé, že si nemohu vybrat, ale těch lákadel bylo prostě hodně :-) , jsem si vybrala dvoje legíny a naprosto boží tílko. 

Legíny jsem zvolila klasické dlouhé z funkčního materiálu od značky Loap v barvě šedé melange - ZDE. Jsou velice lehoučké, velikost dobře sedí a i na délku si nemohu stěžovat (což se svými 180 cm občas mívám problém). Pas je vyšší, ale na cvičení či větší pohyb mi to nevadí a naopak mi to vyhovuje.


Druhé legíny jsem vybrala od stejné značky, ale v barvě růžové a v 3/4 délce  ZDE. Říkala jsem si, že na léto nebudou špatné a nepletla jsem se. Materiál vcelku dobře odvádí pot. Co se mi u obou kousků hodně líbí, to je nejenom dobrý střih (sedí a netočí se), ale také to, že mají zpevněné švy. Uvidíme, jak obstojí do budoucna, ale zatím to vypadá velice nadějně. 


Tílko, na které mi padl zrak ihned při návštěvě stránky, má krásný název Prana Valentina Tank a nemohla jsem si jej nechat ujít - ZDE. Je vyrobené z polyesteru, velice jemné, vzdušné a má hodně zajímavý střih. Nosí se opravdu skvěle. Zadní díl je rozstřižený, a tak vám v parných dnech opravdu nehrozí, že byste se zbytečně navíc potili. 


Rozhodně nejsem tintítko, a tak i vybrat oblečení na cvičení (ať už si cvičím jen doma s YouTube či skáču s cácorkami na trampolíně), které bude dobře sedět a bude slušivé, není úplná sranda.  Tímto bych ráda poděkovala Astratexu, protože jejich kousky se nosí výborně.  A já se do budoucna podívám i třeba na ty podprsenky či plavky, co nabízí... :-) 

Znáte tento e-shop? Nakupujete na něm, co na něj říkáte? 

SHARE:

4 komentáře

  1. Děkuji za typy, taky sbírám odvahu a sílu zas začít něco se svým tělem dělat.
    Moc ti to slusi.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já opravdu nejsem vyloženě sportovně založená, ale říkám si, že alespon trochu se člověk hýbat musí a že se nám ta snaha prostě jednou (třeba i ve stáří) vrátí. Moc děkuji za krásný komentář. Hezký den

      Vymazat
  2. Skvělé! Parádní fyzička .... chtěla bych se zeptat jestli k tomu využíváš i nějaké proteiny či jiné sportovní pomůcky ? Děkuji linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Jen tedy musím přiznat, že jestli má někdo špatnou fyzičku, tak to jsem já. Ale postupně se alespoň snažím trochu hýbat :-) Vyloženě extra sportovním pomůckám neholduji, ale sem tam si ráda dám proteinový nápoj či protein přidám do pečení. Pěkný večer :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig