úterý 8. září 2020

Tvořivý týden #35 + 36

 Pěkný večer, tvořivci,

týden utekl jako voda a já si uvědomila, že ani o tom předchozím jsem vám nenapsala, co vše jsem tvořila. A že toho bylo... :-)

Jelikož se pořád řeší roušky na školách,  někde jsou a někde ne, tak jsem raději cácorkám našila pár nových kousků. U nich ve škole tedy naštěstí zatím být nemusí, ale člověk nikdy neví...


Na většinu výletů nosím kromě batohu ještě crossbody kabelku. Nemusí být veliká, prostě tak akorát na peněženku, telefon apod. , protože v batohu mne nebaví "hrabat". A protože má milovaná Dara Bags je ve stavu rozkladu (opravdu jsem ji poslední roky dala zabrat), tak jsem se rozhodla ušít si jednu takovou "po svém" z naprosto úžasné kočárkoviny. Této látky (a ještě jedné podobné) mám více, a tak i na e-shop snad brzy přiskočí nějaký ten nový kousek. 


Teploty se z tropů přesunují čím dál více k podzimu. Myslím, že jsme si toho - zejména po ránu, všimli všichni, a tak jsem se rozhodla trochu holkám doplnit šatník. Během léta totiž dost vyrostly a jarní kalhoty jsou jim už opravdu krátké. 


Díky spolupráci s Prodej mi látky jsem měla doma úžasný softhell, ze kterého jsem podzimní kalhoty do nepohody ušila.  Ještě mi jej kousek zbyl a já už vím, co z něj ušiji... 

 

Ze stejného důvodu obnovuji také legínkovou zásobu a ušila jsem tyto puntíkaté. Musím uznat, že mne legínky moc baví a určitě ještě tak jedny dvoje do podzimu spíchnu. 


E-shop poslední dobou trochu zanedbávám, to musím uznat, a tak jsem si řekla, že by to chtělo doplnit ještě pár školkovek. Tedy ono stále bojuji s tím názvem, ale tak víte jak.. .:-) Ještě mám navíc střiženo pár dálších kousků, ke kterým se snad brzy dostanu. 

 

 

 

Ani háčkování jsem neopomněla a vznikla tato medůzka. Není to navíc ledajaká medůzka - byla určena na sobotní Den psa, kdy výtěžek šel na pejsky z útulku Lesan v Kralupech nad Labem. 


Stejně tak jsme po opravdu dlouhé době vzala do ruky kleště a vyrobila pár naušniček. 


A protože se jednalo o Den psa, úplně se nabízelo to, abych ušila ještě jednu crossbody ze psí látky. Prostě mi to nedalo :-) 


Den psa byl minulou sobotu, a tak jsem nakonec ještě v pátek večer vzala do ruky špagáty a udělala malý košíček, který jsem naplnila pár kousky kosmetiky a i ten věnovala do tomboly. 



A takto jsme v sobotu vyrazili. Věřím, že novým majitelům věci udělají radost a pejskům peníze pomohou naplnit misky. 


A co v tomto týdnu? Inu, mám už něco nastříhaného a částečně sešitého ze softhellu, tak uvidíme, zda to stihnu dokončit :) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig