úterý 22. září 2020

Zapisování s Puntíkatou Zebrou

Pěkný večer,

také si, i když nedáte dopustit na počítač, rádi děláte zápisky rukou. Nebo třeba něco plánujete apod.? Pokud je odpověď ano, tak mám pro vás super tip na krásné zápisníky či diáře....

Pokud jste ještě neslyšeli o Puntíkaté Zebře, tak je to velká škoda a je potřeba tuto neinformovanost doplnit. Za tímto počinem stojí Lucka a její manžel, kteří vám v podstatě na míru vyrobí blok, zápisník, či diář, který si můžete dále ještě stylizovat dle vlastních potřeb. Já mám tyto "do - do" věcičky hrozně ráda, protože si zápisky ráda nejen vybarvuji a podtrhávám, ale i doplňuji různými samolepkami apod. 


Proto jsem byla ráda, když jsme si domluvili malou spolupráci a já si nechala vyrobit blok právě pro své potřeby. Ne nepovím vám, co do něj přesně píši - zatím ne, třeba jednou... :-) , ale rozhodně musím pochválit rychlost a provedení celé práce. V jednoduchém poptávkovém formuláři si naklikáte, jak má blok vypadat, počet a typ stránek, barvy.... a odešlete. Není ani problém se Lucky na cokoli zeptat - poradí, pomůže a vysvětlí. Což právě i takový super přístup se cení a není běžný. 


Celý eshop není jen o diářích či notesech, ale můžete si k nim přihodit i nálepky, rozdělovače, různé tužky a fixy. Prostě jednoduše to, co se vám hodí k tvoření obsahu jako takového. To je moc fajn doplněk. 


Co tedy říci závěrem? Pakliže chcete vystoupit z davu a pořídit si na své zápisky něco trochu neobvyklého a určitě neokoukaného, tak se rozhodně nerozmýšlejte a navštivte tento e- shop. Ale pozor, na vlastní nebezpečí, protože s prázdnou určitě neodejdete :-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig