čtvrtek 17. září 2020

Tvořivý týden #37

 Hezký večer, tvořivci,

v minulém týdnu jsem se snažila - alespoň trochu - pokračovat ve výbavě podzimního šatníku. Tedy zejména toho dětského, jak jinak... :-) 

Díky spolupráci s Prodej mi látky mi zůstal ještě kousek růžového a černého podzimního softhellu. Sházel mi ale kousek, abych z něj ušila dvě dětské vesty - a to i když jsem oželela kapuci. 


Nakonec jsem ale ve své syslírně vyhrabala kousek letního softhellu s pírky. Opravdu "tak akorát kus". Ten jsem podsila úpletem, abych jej "zateplila a zpevnila,  a udělala z něj část předního dílu. Aby to alespoň trochu ladilo a nebylo vše tak moc "funny", tak jsem ze stejné látky ještě našila srdíčka na záda. 
Přiznám se, že  zpočátku jsem si říkala díky barevné kombinaci, že na zahradu budou dobré. Ale cácorkám se líbí a tak nějak mě přesvědčily, že si je mohou vzít i do školy.


Máme tu stále dobu rouškovou a i když jsem ráda, že jsou školy otevřené, tak se přiznám, že orouškované děti se mi nelíbí a myslím si o tom své. Bohužel, nařízení jsou taková jaká jsou, a tak jsem pár roušek udělala synovci s neteří, ....


...další do zásoby cácorkám a také dvě nové pro mne. 

 

Cácorky mají v tomto týdnu ve škole tzv. barevný týden, kdy si každý den mají vzít nějakou věc v konkrétní barvě. Pondělí padlo na žlutou, a tak jsem trochu zaimprovizovala a rychlé čelenky byly na světě, 

Copak v posledních dnech tvoříte vy?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig