pátek 2. dubna 2021

Revolution GWP Precious Glamour Tin Eyeshadow Palette

 Dobré ráno,

někdy kolem Vánoc jsem si do své sbírky pořídila dvě nové paletky očních stínů, a i když uplynulo dost "testovacích" dnů, k sepsání recenze jsem se dostala až nyní. A tak první paletka je tu....

Kosmetiku od MUR (Revolution) řadím mezi mé paletkové oblíbence již dlouhou dobu. Za fajn cenu totiž ve většině případů obdržíte opravdu dobrou kvalitu. Samozřejmě, můžete sáhnout vedle, ale nebývá to zvykem.  Jak tedy dopadla tato paletka, která je svým barevným spektrem jiná než ty, které si kupuji normálně - většinou sahám po nude, hnědých či růžových variantách s možností vytvoření kouřovek. Tato je naopak hodně živelná - oranžová, červená, ale nechybí ani světlé kousky. 


Obal paletky je vcelku bytelný, a i když nemám v plánu s ní nějak házet o zem, myslím že i případnou nehodu by mohla přežít vcelku bez problémů . Pokoušet to samozřejmě nebudu :-) 
Jak jsem psala, tak barevně je to divočejší varianta skladeb. Na základ najdete velice světlé stíny a následně si pak můžete pohrát s červenou, zlatou či oranžovou.  Jediné, co mi chybí, to je nějaký tmavý - šedý stín, kterým bych lehce "lízla" vnější víčko a rozmazala do ztracena. 
Co se kvality stínů týče, tak opět nezklamala - práší minimálně, velice dobře se nanáší a stínují. I bez báze drží většinu dne s tím, že se neslévá ani neopadává. 


V akci: 

 

Suma sumárum se jedná opět o skvělou paletku, která potěší i ty, které nemají na rozhazování, ale přesto si chtějí dopřát pěkný kousek do svého makeu-up šuplíku. Na druhou stranu toto určitě není "basic" kousek, takže záleží na vás, jaké barvy preferujete. 









SHARE:

2 komentáře

  1. Ta by se podle mě líbila mé sestře! Jen škoda, že už narozeniny měla. :-D
    Vlasta

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig