pondělí 12. dubna 2021

Slečna Gigi: Vzali mi mé plyšáčky!!!

 Zdravím,

poslední dny byly tvrdé, ne že ne. Nejenom, že mne díky počasí dost často prohání na zahradě, ale představte si, že mi jednoho dne sebrali všechny mé plyšáčky.

Tedy takhle, abych byla spravedlivá, tak ne oni, ale ONA. To ONA všechno sebrala, zabalila a ukryla na několik dní. A nejenom plyšáky, ale také polštáře, pelíšky, pískací hračky... Důvod? Já ho nechápu a věřím, že vy mne podpoříte a také jej nepochopíte.

To jsem se jednoho rána vzbudila a přišlo mi, že mám plyšáčky málo opečovávané. Nejvíc trpěla pískací plyšová kostička. Ať jsem ji uložila v pelíšku jakkoli, pořád pískala tak nějak smutně. A tak, jako správná pečovatelka, jsem ji opatrně nosila po celém bytě. I vyčůrat jsem se běžela opravdu "na rychlovku" a ONA mi kostičku musela hlídat. 


Toho rána mi najednou začala vše balit. Jo, trochu jsem se bála, že ji došla trpělivost, když jsem bobek nechala na chodbě (bála jsem se kostičku nechat dlouho sama), ale kupodivu nebalila vodítka a obojky, ale jen hračky a pelíšky. Přehnala to, opravdu. A já se rozhodla, že s ní už do smrti smrťoucí nepromluvím. Jen večer jsem jí nechala, aby přes mě přehodila deku. Se sebezapřením, jak jinak...


Raptorky se o mne v tu chvíli zajímaly ještě více. Dostaly od ní pokyn "utahat". Těžko říct, jestli mne nebo sebe, ale docela to vycházelo. Večer jsem padala únavou a ráno se budila s tím, že za chvíli se uvelebím na sedačce a budu odpočívat. Nenechaly mne a když ne venku, tak alespoň pomocí hlavolamů mne udržovaly v neustálé bdělosti. 


Vydrželo nám to tak asi týden, kdy jsem se (kromě her s raptorkama) nehla z plastového pelechu a byla pěkně protivná, náladová a ubrblaná. Ona si mě zkoušela nenápadně kupovat. Dostala jsem nový fešácký obojek a sem tam vyměnila granule za oblíbené syrové masíčko... To je už těžký kalibr i na mne, a tak jsem si s ní tedy nakonec večer i sedla k televizi.  To jí asi také nalomilo a za pár dní mi vrátila dokonce i ty hračky. Asi jsme si potřebovali od sebe pořádně odpočinout, protože už se mi nezdají smutné a mohu je zase s radostí cupovat. 


Pac a pusu vaše Gigi!
SHARE:

2 komentáře

  1. Hm, proč jí byli odebráni plyšáčci? Nechápu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začala se ji rozjíždět falešná březost, a tak bylo potřeba je uklidit na pár dní a nepodporovat v ní “hnízdění”.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig