úterý 5. října 2021

Nuance: Micelární voda

Dobré ráno,

péče o pleť je základ (to tu opakuji opravdu hodně často) a měli bychom se jí věnovat nejenom večer, ale i při ranní rutině. Tak jdeme začít... :-) 

To že je večer odlíčení důležité, i když se nelíčíte (ano, trochu paradox a hraní se slovy), asi nemusím moc rozebírat. Ale ono i ráno, když se probudíte, je potřeba pleť vyčistit. Ne nějak "tvrdě", ale vždy před tím, než si omyji obličej klasickou vodou, ji ještě "odlíčím" pomocí micelární vody. Člověk by nevěřil, kolik nečistot se z tak z obličeje smyje. A pak už tedy ta klasická voda, krém, makeup... 


Vrátím se ale k té micelárce. Na trhu jich je spousta a já osobně mám mnoho favoritů. Před delším časem jsem si objednala tuto od Nuance (tuším, že u DrMax nebo na Lékarna.cz, ale přesně nevím, už to tak půl roku bude) a zapomněla na ni... což byla chyba. Protože když jsem ji při přerovnání kosmetické skřínky objevila, hned jsem začala zkoušet a musím říct, že není vůbec špatná. 

Je lehká, člověk po použití nemá pocit vysušení nebo "lepkavosti" a i klasický make-up vcelku zvládá. Jen s řasenkami má trochu problém, ale ty já obecně odličuji dvousložkovými odličovači, takže to nevidím jako problém.  
Fajn je, že i po delším používání nemám pleť podrážděnou či jinak zarudlou. Pokud mi pleť "zazlobila" během léta, tak ji naopak zklidnila a malé pupínky vysušila. 

No a navíc má dávkovací pumpičku, takže i v tomto směru jsem maximálně spokojená ... :-)

Znáte tuto značku či přímo micelárku? Jak vám vyhovuje?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig