úterý 26. října 2021

Slečna Gigi: Chatařka

 Zdravím,

počasí už je více podzimní, a tak se ze mě stává pes více gaučový, ale nemyslete si, já jsem i pěkně drsná...

Jsem totiž zčásti i bullchatař a moc mě to baví. Rozhodli se totiž, že po velkém letním úklidu už na chatě tolik nástrah není, a tak můžu jezdit s nimi a stát se plnohodnotnou členkou osady.  
Jako takhle, mít nové místo, kde si můžete vše očuchat, vyšátrat sem tam myšku mezi dřevem a hlavně kde to voní pěkně z kotlíku na ohni, to je bájo.... 


Navíc tu jsou sousedi. Dobře, ty mám doma taky, ale tihle jsou jiní... 
Jen co přijedeme, tak už nenápadně načuhují a jakože "náhodou" dělají něco u plotu. Asi tu už dlouho neměli takové vzrůšo. Ti moji na jejich hru vcelku přistoupili, a tak když se jim najednou zjevil jeden starší soused nad hlavou na vyšší zídce, ani to s nimi nehlo. 
To já tedy ne. Jsem přeci jejich ochránce, a tak budu ostražitá za všech okolností. Hlavně třeba v situaci, kdy čmuchám myšku mezi keři a z druhé strany se zjeví sousedka. Jako zcela upřímně, nevím, která z nás se lekla více. No ale vím, že ona po mém "hrozivém" vyštěknutí nadskočila jak za mlada na plese a dosedla pěkně tvrdě na zadek.  Ta Moje nevěděla, jestli se má smát nebo se za mě omlouvat, ale co už, myslím, že teď začali mít všichni jasno, že tady jsem královnou já!  Paní sousedka to určitě rozhlásí v dostatečném perimetru.


Navíc je tu super místečko, kam náš dědeček chodí rybařit. A povím vám, že já jsem tedy třeštiprdlo , které by mu pomáhalo zejména s návnadami (má je totiž hodně dobré a navoněné), ale věřím, že příští rok to už pořádně vychytám a budu nejenom chatařka, ale i rybářka... 


No už vyhlížím novou sezónu, protože v zimě to tu bude asi trochu nuda, i když to samozřejmě budu kontrolovat a případně podám hlášení!


Pac a pusu...

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig