středa 19. ledna 2022

Estée Lauder: Advanced Night Repair

 Pěkný večer,

na konci listopadu jsem si pořídila všemi opěvovaný Advanced Night Repair od EL a nyní nastal konečně ten čas, kdy si říkám, že bych jej mohla zhodnotit...

Ve většině případů poznáte, jak na vás kosmetika působí během pár použití - samozřejmě mluvím o takových těch prvních wow efektech, ne o dlouhodobém udržení...Z toho důvodu si dávám vždy na testování krémů či sér alespoň měsíc, kdy už je ten posudek podle mne relevantnější.
O to více jsem se musela držet u tohoto kousku, jelikož Estée Lauder celkově patří mezi dražší, ale zároveň top značky. Na toto noční sérum jsem navíc slyšela chválu z mnoha stran, a tak mě od koupě zrazovala v podstatě jen cena. Nakonec jsem si ale pořídila na zkoušku alespoň malé balení a výsledek...? 


Byla jsem mile překvapená, že toto maličké balení kopíruje to klasické, a tak má plně funkční kapátko pro lepší dávkování. Sérum samo o sobě je spíše tekutější a je potřeba s tím při nanášení počítat. V tomto případě nanáším sérum kapátkem přímo na obličej (u jiných většinou nejprve nanesu do dlaní a následně rozetřu po tváři). Velice dobře se roztírá a opravdu neuvěřitelně rychle vstřebává. 


Ihned po nanesení máte pleť jak kdyby sametovou - díky séru se vám na ni vytvoří jemný "povlak", který je velice příjemný a můžete dále pokračovat další běžnou péčí v podobě nočního krému či oleje. Ale není to nezbytně nutné, protože i bez toho se ráno probudíte s velmi dobře hydratovanou pletí, jež bude velmi pěkně vypnutá, pružná a rozjasněná.  
Zde se opravdu koná wow efekt vlastně na poprvé a já byla zvědavá, zda to tak bude i nadále. A bylo! Během následujícího měsíce jsem sérum používala většinou 3-4x týdně a i když pleť dostávala zabrat změnami teplot a celkově podzimně - zimním počasím, její kvalita a vzhled byly o poznání lepší. 
Navíc i takto malé balení vydrželo cca 6 týdnů, protože při použití stačí jen 2 - 3 kapky na celý obličej. 


Co vám budu povídat, ti co tento výrobek chválí, tak opravdu ví, proč to dělají. Je skvělý a já si koupila další balení... :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig