pátek 21. ledna 2022

Tvořivý týden #2/2022

Dobré ráno, tvořivci,

určitě jste si všimli, že na e-shopu v tomto týdnu přibylo spoustu novinek. Na nich jsem v posledních dnech hodně pracovala, a tak si je pojďme ještě představit... 

Miluji diáře, deníky, bloky apod... a mé cácorky to mají po mne. Z toho důvodu jsem se vrhla do ušití organizérů, které jsem měla už delší dobu v hlavě. Věřím, že to nejsou poslední kousky, protože už nyní mám nápady na další varianty a velikosti. Pokud se vám líbí, určitě neváhejte. Mám je "otestované" na cácorkách, které je nosí denně do školy... :-) 

 



 

 

Pyžamkovníky mám hodně ráda a považuji je svým způsobem za jeden z prvních kroků, jak děti učit organizování si věcí. Navíc hravou formou. Proto mezi kousky na e-shopu mám nového pyžamkovníka a určitě ne posledního :-) 


A když už jsem byla u toho háčkování, tak jsem uháčkovala pár retrovek - bez i s bambulí.... Vždy pro lepší zakrytí dutin a uší volím přehnutí. Navíc tyto čepice dělám z příze s příměsí alpaky, takže je krásně hřejivý a měkká. 

  

...a chvíli také zasedla k pletacímu stroji pro doplnění mlýnkovek.  Jsou z dvojité vrstvy a díky ohnutí mají v těchto místech vrstvy dokonce 4, takže do uší ani na dutiny nefouká. I přes to jsou měkkoučké a lehké. 

 

Neodolala jsem a objednala opět nové vlny. Navíc jsem si pořídila i menší variantu pletacího mlýnku, a tak už testujeme první šály, které vám určitě také brzy na e-shopu nabídku. 

 


Krásný pátek! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig