sobota 15. ledna 2022

Tvořivý týden #1/2022 - Eshop v novém

 Pěkný sobotní večer, tvořivci,

i v tomto roce bych ráda pokračovala s tvořivými reporty. Rozhodla jsem se pro malé změny - doufá, že k lepšímu, a tak věřím, že i tyto tvořivé články budou zas trochu nové - jiné - zajímavé... 

Na konci loňského roku nastalo pár situací, díky kterým jsem se rozhodla lehce pozměnit nabídku mých produktů (i když ... :-) ), přístup celkově a opět se více soustředit na e-shop jako takový.  Fler neopouštím, naopak i tam budou určitě sem tam novinky, ale e-shop chci více zaplnit jednotnými kousky, kterým bych se ráda věnovala dál, návody, na kterých hodlám v letošním roce opravdu zapracovat a i jsem nově přidala pár tvořivých pomocníků, které ráda používám a můžete je využít i vy (knoflíčky,  háčky, očka, doplňky...). 

Ceny (to je dost diskutované téma) se snažím držet tak, aby se mi pokryly náklady jak na materiál, tak na výrobu jako takovou. Stále se bohužel setkávám s tím, že handmade práce není zcela doceněná a naopak někteří mají pocit, že si výrobci ceny "nasazují", protože přeci v Kiku či Pepku koupím daleko levněji. Má to svá "ale", je jich mnoho a již jsem o tom na blogu psala. Volba je na každém z nás a i když já v těchto obchodech také velice ráda nakupuji, tak zároveň ale vím, kolik klasická handmade tvorba stojí a dokáži ji ocenit. 


E-shop bude zejména hodně o pokrývkách hlavy, šálách, pomocnících pro organizaci věcí , které vám usnadní čas a zpřehlední domov, doplňcích... Věřím, že si najdete to své a zároveň to nebude "každý pes jiná ves". Uvidím, kam a jak mne toto zavede, ale věřím, že toto má svůj smysl a postupně se vše bude vyvíjet správně. Určitě budu ráda i za vaše ohlasy.


Mé tvoření můžete také nově sledovat na TikToku, kde mne najdete pod @aestyle_create ...

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig