Hezké dopoledne kuchaříci,
první lednový týden byl ještě hodně "na pohodu", co se vaření týče s lehkým dozvukem vánočních svátků....
Snídaňové chvilky máme hodně rády. Přes pracovní týden není tolik času, a tak máme něco pečeného z předchozího dne, mussli s jogurtem a nebo třeba puding. Víkendy pak často mlsáme lívance či nově oblíbené croissanty.
Polévky u nás nesmí chybět. Skvělá je z červené čočky a oblíbencem je u nás i vločková se šlehaným vajíčkem.
Obědy a večeře bývají rychlé, ale zároveň takové, aby dobře zasytily. Holky milují těstoviny a rýži, a tak je máme co chvíli. Skvělé je také pečené maso s bramborem z jednoho pekáče.
Novým objevem je u nás jorkšírský pudink, který lehce nahradí nějakou přílohu a předpřipravený z Marks and Spencer je chuťově výborný.
Sladké pečení nesmí chybět. Máme jej nejenom ke snídani, ale i ke svačinám.
Svačinkové tipy:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.