neděle 8. ledna 2023

Tvořivý týden #1/2023

 Hezký nedělní večer, tvořivci,

první týden nového roku jsem tvořivě rozhodně nezahálela a mám pro vás i pár tipů, které můžete zkusit...


Prvním tipem je e-shop s látkami - Látkobraní, se kterým jsem před pár týdny navázala spolupráci. Mají nádherné látky a mne hodně zaujala tato látka s motivem lam. Je veselá, růžová a bláznivá :-) Cácorkám jsem z ní ušila klasická trička - tuniky, které je hned zaujaly... :-) 

 

Z Látkobraní je také pružný manžestr, ze kterého jsem šila zvonáče, jež jsem vám posledně ukazovala. Zbyl mi jetě kousek této látky, a tak mne jedna z holek umluvila, abych ji udělala sukni. A tak je na světě...

 

Spodní prádlo - a i to dětské - je vcelku kapitola sama pro sebe. Co si budeme povídat, kvalita zpracování a látek není kolikrát moc dobrá, a tak jsem se "hecla" a dala se do obměny šatníku cácorek v tomto směru.  První týdenní sada je za mnou a určitě budu pokračovat dále. Holky jsou navíc nadšené, protože jim skvěle sedí. 


 

 

 

Tentokrát jsem i háčkování neodolala a "střihla" si jeden střední košíček. Je tak akorát velký i vysoký, aby se mi do něj vešly krémy, které jsem měla vyrovnané na nočním stolku. Já jsem naprosto spokojená. 


Háčkování se chci v novém roce opět na plno věnovat a doplnit i nějaké kousky na e-shop. Materiálu mám docela dost, a tak uvidíme, jak rychle co stihnu... :-) 


Krásný večer! 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig