sobota 7. ledna 2023

Ze dna koše #1/2023

Pěkné odpoledne,

kosmetiku - zejména tu spotřebovanou - sem nedávám už tak často, ale zkusím to napravit, protože některé kousky a tipy stojí za zmínku ... :-) 

Mám oblíbené značky sprcháčů jako třeb Ziaja a Dove, ale i tak ráda zkouším novinky či něco trochu jiného - a hlavně voňavého. 
Co je ale za mne objev posledních měsíců, to je "Ananas" od Ziaja, který je kombinací sprchového gelu a šampónu. Navíc v "tak akorát" balení, které jsem dávala holkám v létě na školu v přírodě či tábory. Nedráždí, nevysušuje a i právě při použití na vlasy skvěle pečuje. 

 

Sprchové pěny a peelingy pak u nás doma také nesmí chybět. Pěny mám nejraději od Rituals. Jsou skvěle voňavé, hydratují, nedráždí a i na dětské pokožce skvěle pečují. 
Peelingy vcelku střídám, ale pokud bych se bavila o těch od Douglas, tak rozhodně musím pochválit. Jsou tak akorát "drhnoucí", dobře odstraní starou kůži, ale zároveň zbytečně nedráždí. A velice příjemně voní.


Vlasová kosmetika je u mne vcelku stereotypní a nejčastěji sahám poslední měsíce po Ziaje, nicméně naprosto skvělé kousky byly i od Tomáše Arsova a i Rituals příjemně překvapil. 
Navíc mi v koupelně nesmí chybět suchý šampon, kdy prostě ten nejlepší za mne je od Batiste.


Pečující kosmetika na pleť i tělo je opět další ze základů, co doma mám. Ano, přiznávám, že dokáži mít otevřených i třeba 6 krémů najednou, které střídám delší dobu a vyhovuje mi to. většinu z těchto věcí vám ukazuji průběžně a najdete k nim i zde na blogu recenze. Vždy musím mít ale něco na odlíčení, sérum, krém a masku.... :-) 

 

Deodoranty se snažím vybírat podle výdrže, příjemnosti vůně a toho, kdy nesmí nechávat fleky či bílé skvrny. Ráda sahám po Adidasu či Dove. Bio deodoranty bývají poslední dobou příjemným překvapením. Naopak nový kousek od Garnier mi nevyhovoval vůbec. 


Dekorativka je má láska a mám doma opravdu hodně různých kousků. Opět v 99% vám je představuji na blogu zvlášť, a tak všechny tyto jste už viděli. Nicméně za skvělou musím označit Bo-ho, kterou jsem objevila nedávno na Econee


To je vše a věřím, že brzy zase nějakou kosmetiku ukážu :-) 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig