pondělí 16. ledna 2023

Kvitok: T-Zone maska

 Hezký večer,

tentokrát jsem si pro vás ve spolupráci s Econeou nachystala recenzi k jedné neobvyklé pleťové masce. 

T-zóna dokáže kolikrát potrápit a upřímně nevím o nikom, kdo by s rozšířenými póry v této oblasti někdy nebojoval. 
Znám mnoho pleťových masek - levných i drahých, které slibují zázraky na počkání, ale nemám žádnou jako tu "must have". I z toho důvodu jsem sáhla po značce Kvitok, který jsem si díky spolupráci s webem Econea hodně oblíbila. Byla jsem zvědavá, jak si s t-zónou a rozšířenými póry poradí kosmetika na přírodním základu....


Na co je potřeba se nejprve připravit je fakt, že masku si musíte nejprve "nachystat", protože základem je suchý prášek. Ten smícháte s vodou v přesně daném poměru a vzniklou kašovitou směs nanesete na obličej. Tato příprava je velice jednoduchá a rychlá, takže netřeba se jí bát.
Následně necháte působit a zasychat. Po cca 10 - 15 minutách můžete masku bez problému sloupnout. 
Pleť je poté krásně jemná, hladká a póry opravdu viditelně stažené. 
Co určitě doporučuji je to, abyste si t-zónu před nanesením masky nejprve trochu "napařili" teplým ručníkem. Póry se tak naopak otevřou a maska po zaschnutí "vytáhne více" a póry následně stáhne. 

Tentokrát jsem si dala s testováním opravdu na čas a zkoušela mnohokrát, než jsem se dala do psaní článku. Po každém použití jsem vždy mile překvapená, jak dobře maska čistí a působí.


Kvitok opět skvěle sedí mé pleti a jsem za to ráda. Rozhodně doporučuji vyzkoušet, pokud vás t-zóna trápí. Mrkněte i na další kousky od této značky na Econee, nebudete zklamaní. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig