pátek 8. ledna 2016

Winter Lips

Hezký den holky,

to počasí se nám různě mění a trochu ten nasněžený sníh začíná "slézat" a přesně tyto výkyvy teplot u mne hodně působí na rty. Normálně trpím spíše na sušší rty, a tak s tím bojuji, jak se dá. 
Samozřejmě, že každá jsme jiná a každé zabírá něco jiného, ale říkala jsem si, že sem stejně hodím své bojové nástroje, ale zase v tom nehledejte nějakou obrovskou vědu ;-) 

Asi jako každá ženská miluji "patlat" si rty tak, aby mi to slušelo. Kdo čtete můj blog, tak víte, že já jsem balzámová a lesková, ale i pár rtěnek (i když opravdu ne moc) mám také a snažím se k nim najít cestu. Poslední dny byly mé rty jako sušinky, a tak jsem sahala spíše po těch balzámech a barvy odkládala. 


Zázračný kelímek od Oriflame asi nemusím moc dlouze představovat (i když i ostatní produkty v tomto článku jsou notoricky známé). Kupuji si ho už od střední školy stále dokola. Mám ráda jak tu klasickou růžovou verzi (kterou tedy aktuálně doma již nemám), tak různé limitky. Musím říct, že na suché rty je to opravdu super záchrana, stačí dát na noc silnější vrstvu a ráno je mám stoprocentně v lepší kondici. 


Tento transparentní balzám od Oriflame jsem si koupila už před hrozně dlouhou dobou a nepoužitý ho zastrčila mezi novou kosmetiku (mimochodem, taky máte nějakou krabici či košík s novou kosmetikou, kterou občas koupíte v akcích, ale začnete ji používat až po nějakém čase? :-) ). 
Začala jsem jej používat až nyní namísto oblíbeného klasického modrého Labela, které mi došlo. Je velmi jemný a zároveň dobře hydratuje a na rtech docela i vydrží (klasicky do jídla či většího pití). 


Alespoň jedno Labelo, ať už klasické nebo ovocné, u mne nesmí nikdy chybět :-) Je to klasika, co se mi neomrzí a (podobně jako Oriflame kelímek) nezklame. 

Baby lips od Maybelline, moc dobře si pamatuji na boom, kdy jsem je viděla snad v každé drogerce a na většině blogů. Já si jela na své Labelo vlně, a tak jsem neměla potřebu je nějak extra vyhledávat. Až letos v létě jsem si koupila první a řeknu vám, nebyl špatný, ale ani nějaký extra zázrak. Prostě takový lepší střed. Líbí se mi ta barevná zabarvení, takže je nosím různě po kapsách v bundě a co chvíli mažu ;-) 


A na závěr má letošní bomba, která mi asi vydrží hodně dlouho - EOS. Podobně jako u Baby lips, i v tomto případě jsem si říkala, že to bude asi nějaká nafouklá bublina, navíc na docela drahé výrobky. Jenže pak jsem si už konečně jeden koupila (byla slevová akce, takže nebylo na co čekat). 
Nebudu lhát, je to "jen" balzám, ale mne naprosto a 100% vyhovuje. Lehce zastínil i Oriflame kelímek. Těmi vlastnostmi a působením na mne bych je sice označila za srovnatelné výrobky, ale vyhovuje mi, že do něj nemusím sahat prstem či špachtličkou, jako do kelímku. Myslím, že recenzí na tyto balzámy bylo, je a bude ještě hodně, ale podle mne si to zaslouží. Já jej používám poslední dny několikrát denně a rty jsou hezky jemné a vláčné. Pomalinku svojí sbírku rozšiřuji a je jen škoda, že ta cena je vyšší, i když s trochou štěstí člověk narazí na slevy, a pak už to tak hrozné není ;-) 

Tak to byly mé TOP balzámy na tuto zimu. Ono různých tubiček, tyčinek ...mám opravdu hodně (pomalu v každé kapse každé bundy alespoň jeden kus, v kabelkách atd) a i sem tam použiji klasickou vazelínu z lékárny, ale chtěla jsem ukázat tentokrát ty výrobky, po kterých poslední dny a týdny sahám nejčastěji a které ten můj boj se suchými rty vcelku obstojně zvládají. 

A jaké jsou ty vaše TOPky, co byste mi doporučili? ;-) 





SHARE:

8 komentářů

  1. Zazracne kelimky od oriflame ja miluji. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se, já také, ale je tedy pravda, že EOSky jim začínají šlapat na paty :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já musím přiznat, že za mne vedou Eosky :-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Tomu říkám balzámová výbava! :) Kelímek od Oriflamu je klasika, nejradši mám čokoládový, který momentálně i používám :) Jinak používám balzám od Labella.. Eosu jsem zatím nepodlehla :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se moc líbí ten kokosový kelímek - voní mi asi nejvíce. Jinak těch balzámů mám daleko více, ale tyto jsou ty mnou nejvíce používané a co mi sedí nejvíce ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  4. Zázračný kelímek je super, taky ho teď používám. Jinak mám moc ráda balzámky Yves Rocher!

    Benefit They're Real!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, od YR snad ani žádný balzám na tuto zimu nemám. No určitě nemám. Musím nějaký zase zkusit ;-) Děkuji za tip :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig