neděle 26. února 2017

... když přijde v balíku to, co by nikdo nechtěl ...

Hezký nedělní večer,

po delší době jsem opět doposlouchala audioknihu, a jak už je mým zvykem, nenechám si tu informaci pro sebe :-)



Je to již dva měsíce, kdy jsem si řekla, že bych zkusila poslechnout si něco "časově" náročnějšího, a tak můj výběr padl na jednu z audioknih Roberta Galbraitha. Mimochodem, pokud to náhodou nevíte (já to např. při výběru knihy hned od počátku nevěděla), tak Robert Galbraith je pseudonym J.K. Rowling - ano, přesné té, co má "na svědomí" Harryho Poterra....



Řeknu vám, že poslouchat dílo, které má dvacet tři hodin, není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Ale tato detektivka je moc dobře poslouchavá, takže vám to vlastně nakonec nepřijde...

Pavel Rímský, který knihu namluvil, se úkolu ujal více než bravurně, byť jsem bohužel četla i kritiku, která ale vyplývala z toho, že předchozí knihy této série namluvil někdo jiný. Asi je to o zvyku, za mne mohu výběr jen pochválit.

A o čem tedy vlastně audiokniha Ve službách zla je? Jak už je mým zvykem, tak vám celý obsah rozhodně neřeknu (ať vás nepřipravím o překvapení), ale něco málo prozradím... :-) 

Představte si, že jste asistentkou známého detektiva Cormorana Strika a jednoho dne vám poštou příjde kus nohy. Ano - lidské nohy.... Nastává kolotoč vyšetřování, odhalovánní minulosti dávné i nedávné a to vše je ještě podbarveno pracovně nepracovním vztahem mezi Cormoranem a asistentkou Robin. Nečekejte tedy pouze jen klasickou detektivku, ale i kdybyste nechtěli, tak vám nejednou vyvstane na mysl otázka "Budou nakonec spolu?" :-) 


Pokud tedy máte rádi delší díla, detektivky a jste trochu i romanticky založení, pak určitě bude tato audiokniha to pravé. 

Ráda bych tímto poděkovala Audiotece za poskytnutí audioknihy. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig