úterý 7. února 2017

Tvořivý týden #5

Pěkný večer tvořivci,

moribundus u nás doma řádí jako pominutý, takže to tento týden s tvořením asi nebude tak slavné. Ale tak uplynulý týden byl trochu plodnější, tak bych vám mohla těch pár kousků ukázat. Co říkáte? :-)

Po delší době jsem dělala velkého bulánka. Tento vznikl speciálně pro jednoho statečného chlapečka, který má moc rád dudlíčky. No a tento bulánek má právě proto dlouhé ručičky, aby mhl hodně dudlíků podržet a pohlídat. Prostě pomocníček. 







Při prvních kouscích se čajové pytlíčky zdály jako taková blbůstka, ale představte si, že nejsou nikde běžně k sehnání, a tak postupně začínám vybavovat dětské kuchyňky v okolí - tyto byly pro mou neteřinku a synovce.



Po cca roce, kdy jsem dělala mimoňsk holčičí čapky holkám, jsem byla požádána o mimoní čapku pro chlapečka. Hodně mne bavily a baví, a tak jsem nemohla odmítnout. Během víkendu byla čapka na světě - i s podšitím.



Nebudu se chlubit tenktokrát jen já. Potřebovala jsem pár korálků a nakonec jich nakoupila tolik, že máme plnou krabici. No ono se neztratí, protože si můžete všimnout, že holky dělají náramky a náhrdelníky jak na běžícím pásu :-) Prostě moje šikulky! 


Už to chtělo sundat zimní věnec a přetvořit jej na jarní. Zvolila jsem srdíčkový, byť tedy Valentýn u nás doma nějak moc extra opravdu neslavíme. Mám nafocený i postup, tak vám jej do konce týdne (snad již třeba zítra) dám na blog. Chcete? :-)


Už jste si všimli nové únorové soutěže? Jestli ne, tak koukněte ZDE.  Vyhrát můžete tohoto kuklínka, kterého jsem sice uháčkovala již před několika měsíci, ale až nyní mne napadlo jej podšít hřejivým fleesem.


POZOR, POZOR: Pokud se vám kuklínek líbí, ale nebudete mít v soutěži štěstí, nebo naopak budete chtít jinou barvu, tak na Fleru naleznete ještě růžový či zelený. Prozatím nejsou podšité, ale když jej budete chtít podšít šedým či růžovým fleecem, stačí napsat do poznámky k objednávce "Čtu blog" a podšití budete mít zcela zdarma :-)



Tak já si jdu uvařit čaj a zachumlat pod deku k televizi, možná i háček vezmu do ruky, a co vy? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig