neděle 12. února 2017

Tvořivý týden #6

Hezkou neděli,

uplynulý týden byl docela tvořivý, a to i přesto (nebo možná právě pro to),  že nás doma navštívila viróza a nechtěla se nás jen tak pustit...


První dny týdne jsem byla vždy ráda, když holky večer usnuly a já si mohla jít také lehnout, už dlouho jsem se necítila tak "grogy", to vám povím... Ale zase jsem to tvoření dohnala za poslední cca tři čtyři dny, kdy už jsem se cítila o něco lépe. 


I když srdíčka jsem vlastně vyráběla již zkraje týdne, protože jsem nějak chtěla v podvečer trochu zabavit holky, které "lehly" stejně jako já. Jenže znáte to stonání u dětí, v posteli ji člověk neudrží, tak to chce chytré nápady :-)
Návod na srdíčka najdete ZDE.


Háčkované chobotničky - to je naprosto úžasný nový projekt, který jde do Čech a o kterém vám určitě brzy napíši něco více společně s návodem na chobotničku. Prozatím se můžete podívat, jak dopadl první pokus. Já mám tedy ohromnou radost - a skromnost lehce stranou! :-)




Neteřinka potřebovala nový nákrčníček, což není naprosto problém, no ne? :-)



Nákrčníky tedy vznikly nakonec dva, ale ten druhý je nakonec pro panenku - inu ne vždy se to povede, že :-D



A aby to synovci nebylo líto, dostal novou čepici. :-)



Tento set jsem měla rozháčkovaný cca dva týdny. Zbýval jen kousek, ale synovec a chobotničky dostali přednost. A před tím zase jiné "nutnosti" :-) A teď už je hotov a k dispozici na Fleru. I když vím, že zima už míří ke konci, věřím, že stále příjemně zahřeje a krásně doplní outfit. 




Po dlouhé době jsem dnes v podvečer spíchla jednu AE smile. Je to ale dárek, takže pssst.... :-) 



No a ani na Duomamas jsem nezapomněla :-)


A co vy, jak jste tvořili? Mimochodem, už soutěžíte

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig