sobota 4. března 2017

Clinique pečující krabička

Hezký večer,

pár dní po novém roce jsem zavítala do Sephory, kde jsem díky slevám pořídila krabičku s výrobky Clinique o cca 30% levněji.

Už delší dobu jsem od nich chtěla nějaký ten krém vyzkoušet (slyšela jsem jen chválu), a tak jsem "šla do toho".

Sada obsahovala denní krém / gel, krém na oční okolí, pleťovou masku a hydratační rtěnku. 
Začala jsem ihned zkoušet, a tak vám teď po těch cca dvou měsících mohu říct své první dojmy :-)



Pleťová maska, kterou večer nanesete a necháte působit celou noc? Proč ne, pro lenocha (tedy pro mne) ideál. Již mám jednu pandí, o té jsem vám již psala, ale musím přiznat, že toto je opravdu jiný "level" . Alespoň tedy na mne účinkuje opravdu výborně. Rychle se vstřebá, že nejste ulepené, ale stále máte pocit, že na pleti "něco" máte. Ráno mám pleť krásně hebkou, jasnou a hydratovanou. 


Co se krému - respektive gelu týče, tak také není špatný. je lehoučký až trochu vodnatý, nyní na jaro a následně na léto bude ideální (na zimu potřebuji hutnější). Pleť je po něm hezky jemná, rychle se vstřebá, nelepí a není problém jej použít pod makeup. Moc hezky a jemně voní - žádná "chemická" vůně, ale řekla bych lehce jako "z lékárny" či jak to popsat. 



Oční krém, podobně jako maska, mne opravdu nadchl. to balení je sice maličké, ale vydrží - stačí totiž jen maličké množství vklepat do očního okolí a pleť je krásně jemná, řekla bych i vyrovnaná pokud máte jemné vrásky, působí i trochu odpočatě (nebudu tvrdit, že kruhy vyzmizíkuje, ale trochu je ten rozdíl před a po znát).  Je hodně hutný, ale dobře se vstřebává, nemastí či nelepí. Vůně je minimalistická a příjemná. Takže tento výrobek určitě velké ANO.



Chubby Stick hydratační rtěnka. Matně si pamatuji "čubí" boom, kdy jsem na ně narážela docela často, ale nikdy jsem neměla nějak nutkání si ji pořídit. Teď jsem ji v balíčku uvítala jako příjemný bonus. Spíše než rtěnkou bych ji označila jako balzám, který rty jemně zbarví. Je hezky jemná, na rtech příjemná a opravdu pěkně hydratuje. Používám ji ráda, ale zase že bych ji nutně musela mít, to netvrdím. Jednoduše fajn výrobek, zejména pokud na něj někde narazíte ve slevě :-)




Celkově mě Clinique pečující kosmetika hodně mile překvapila a určitě se po výrobcích budu rozhlížet i v budoucnu. 

Jaký je váš "nutněpotřebný" výrobek od této značky?

SHARE:

4 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Že jo, já si krabičku nechala a použila na kosmetiku :-)

      Vymazat
  2. Tomu krému se zatim vyhýbám právě proto, že je kolem něj takový bum, ale tu noční masku mám a jsem s ní taky moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně špatný není a za vyzkoušení - zejména pokud se podaří vychytat nějakou akci, stojí :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig