pondělí 6. března 2017

Tvořivý týden #9

Pěkný večer tvořivci,

pár dní zpět jsem si říkala, že vám snad nebudu mít ani co ukázat, přecijen se teď věnuji jednomu háčkovacímu "projektu". No a nakonec jsem měla docela hodně tvořivý víkend :-)

Prvním mini kouskem byl šáteček pro miminko na přání. Takový malý kousek, ale jak ten slintáček dokáže prakticky doplnit celý dětský "outfit".... maminy mi dají jistě za pravdu :-)



Jaro klepe na dveře a já si řekla, že by to chtělo trochu nasadit jarní kabát i v domácnosti. Vzala jsem si tedy do parády obývací pokoj.


Původně jsem chtěla udělat pouze nové potahy na podsedáky židlí, ale látka se mi hodně líbila a objednala jsem jí tak nějak více (jak jinak... :-) ). 


Kromě podsedáků jsem tedy udělala ještě malý běhoun na stůl....


...a pár polštářků.

Aniž bych to zas až tak do detailu promýšlela, tak jsem si všimla, jak pěkně tato látka "sedí" i s jedním polštářkem, který jsem před časem dostala jako dárek a který je opravdu naprosto nádherný.


Mimochodem, té látky mi pořád ještě veliký kus zbývá, a tak docela přemýšlím, co dalšího z ní vymyslím. No však mne něco napadne a určitě vám to ukáži :-) 


Tentokrát jsem se také vrhla na onbagy pro Duomamas, které jsou ve znamení limitek. Již brzy je budete moci objednávat na e-shopu.


A co vy? Co vymýšlíte tvořivě jarního? Určitě budu ráda za nějakou inspiraci, protože té není nikdy dost :-)
SHARE:

6 komentářů

  1. No ty jsi proste nas sikovnicek... I ja uz finisuji, takze se muzes brzy tesit na prekvapenicko.. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee,už se moc těším :-)
      šikovníček, to je hrozně roztomilé, moc děkuji! :-)

      Vymazat
  2. Tomu říkám prozářený domov. Jak podsedáky, tak polštářky všechno krásně zútulní :) Skvělá práce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! no snažím se pořád něco vylepšovat a právě zůtulňovat i s ohledem na to, že je to domov i dvou cácorek, tak aby se jim doma líbilo :-)

      Vymazat
  3. Zdeni, hezky si to šperkuješ do jara. :-) Také se chystám na polštářky, přijde mi, že ty ten interiér rozzáří nejvíc (polštářky mám moc ráda ;-)). Měj se fajn! D. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig