pondělí 20. března 2017

Revlon: Nearly Naked make-up

Pěkný večer dámy,

už by to chtělo taky nějou šmink záležitost. Co říkáte? Jelikož make-upy jsou moje slabost, tak jsem si řekla, že bych měla zkusit také nějaký od Revlonu.

Možná jsem trochu mimoň, ale opravdu jsem do této doby make-upy od Revlonu ještě v ruce - respektive na obličeji, neměla. Byla jsem ale zvědavá, když je všichni vychvalují :-)



Tak jaký vlastně je? 

Přijde mi hutnější, lehce mastnější a dobře krycí, trochu hůře se mi zapracovává - opravdu musím dávat pořádný pozor, abych neměla od štětce (byť nedělám veliký "nános") vidět rýhy. Určitě bych jej z tohoto důvodu nevrstvila, abych na obličeji nevyrobila masku. 

Fajn je, že drží celý den bez nutnosti větších úprav - já jej klasicky ráno lehce přepudruji a pak až do večera v podstatě  na nic nesahám. 


Co mi trochu vadí, to je dávkování - nemá žádnou pumpičku apod. Jednoduše jen odšroubujete a můžete rovnou nalít na hřbet ruky pro další nanášení. 
Takže co chvíli mi na ruku vyletí více, než bych chtěla...

V akci:


Suchá místa nad obočím, se kterými už několik týdnů (vlastně možná už měsíců) bojuji zakryje dobře a bez nějakého "loupavého" vzhledu apod. Za to velké plus.


Tento make-up chce lehkou ruku, ale ve výsledku je moc pěkný a přirozený. 


Jaký make-up od Revlon je pro vás ten nej? Doporučte :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig