středa 22. března 2017

Tvořivý týden #11

Pěkný večer tvořivci,

dnes mi dorazila nová zásilka špagátů, a tak zkouším zase něco nového (i když zčásti starého, však uvidíte ... :-) ), ale říkala jsem si, že vám vlastně dlužím tvořivý report za minulý týden.

Tak jdeme na to?
Další chobotnička je na světě. Prozatím mám čtyři a ještě bych chtěla pokračovat. 

Mimochodem, už jste se byli podívat na FB stránce Chobotničky pro kulíšky? Tam už je takových nádherných chobotniček od ostatních tvořilek, až oči přechází. Má z toho moc velkou radost.




Růžovka růžová


Blíží se jaro, a tak jsem chtěla holkám zase trochu doplnit a vyměnit doplňky v šatníku - samozřejmě, že mluvím hlavně o čepicích. Z naprosto nádherného úpletu (zakoupila jsme na e-shopu Dům látek a již mám ) jsem udělala oboustranné čapky houmlesky.


Jsou krásně jemné a tak akorát "silné", aby holkám nenafoukalo do uší a zároveň se jim s jarním sluníčkem příliš nepotila hlava.


Miluji u dětí nákrčníky. Jsou ohromně praktické. A tak jsem ze stejné látky udělala i dva pro holky.


Díky oboustranné verzi jde vše hezky kombinovat.



Sama nevím, zda se mi více líbí verze s myškami či srnkami. Každá má něco do sebe.


No a protože jsem té látky objednala docela dost, tak jsem holkám ušila takové domácí "válecí gaťkyů se spadlým rozkrokem.



Vím, že ne všem se tento styl kalhot líbí, ale u holek je docela oblíbený. Loni jsem jim takové šila ze starších triček a nosily je vlastně až do roztrhání (pomalu doslova) a i tyto je právě hodně baví.


Je vám jasné, že mám už objednané další úplaty, že jo.... :-)


Čím se pochlubíte vy za minulý týden? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig