úterý 10. prosince 2019

Tvořivý týden #48

Hezký večer,

tvořeníčko, tvoření. Ještě párkrát tu do konce roku bude a pak ... pak zas a znovu... proč? Protože mne to prostě baví. Vymýšlet, vyrobit, užívat tak, aby to dělalo radost....

V minulém týdnu to bylo hodně o háčkování. Zpětně se sama divím, kolik se toho dá po večerech stihnout. Ale dá. A já jsem za to ráda. Některé věci i průběžně fotím při výrobě, a tak se můžete těšit i z návodů. 
Jako třeba u tohoto věnce. To byla práce na jeden večer a výsledek se mi moc líbí. Věnovala jsem ho na vánočná výzdobu do školičky, kam chodí cácorky.




Už když byly holky malé, tak jsem háčkovala kuklínky - dvoje vyloženě dětské najdete ještě také na eshopu ZDE - tentokrát jsem udělala ze silnější příze dva nové pro cácorky. Podvlékám jim je při velikém větru ještě lehkou šitou kuklou z úpletu a musím po zkušenostech teď na víkendových trzích říct, že to je moc fajn kombinace.

 

Pomocí Mink příze jsem ještě vytvořila "chlupatý" efekt. Výhoda je, že ta příze víceméně nepouští chloupky. 

 

Hrozně mě baví aranžovat různé květiny, zdoby, kombinovat "nekombinovatelné" a mít to veselé, hravé (ano, ovlivňují mne děti) a zároveň ne moc přeplácané. A tak jsme s holkama vyrobily košíčky na okna laděné do zimy.




Za pár dnů budeme mít s naším kynologickým klubem vánoční setkání, kdy proběhne sbírka věcí pro psí útulek. Samozřejmě povezeme nějaké dobroty, potřebnou drogerii, ale také jsme se daly s holkama do výroby látkových pešků. Naše Gigi je má moc ráda, protože ji zabaví na docela dlouhou dobu. Navíc tak zužitku zbytky úpletů :-) 


Tak a to by bylo. Tento týden už mám také první kousek hotový a třeba konečně ukáži zas něco pleteného (tedy na mlýnku)... uvidíme uvidíme :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig