pátek 10. července 2020

Tvořivý týden #27

Pěkné páteční ráno,

minulý týden se u nás nesl především v rytmu dodělávek dětských pokojíků a příprav na dětský tábor. A tak tvoření muselo trošičku stranou. ale i tak jsem si pár inspiračních kousků neodpustila.

Cácorky měly poslední baletní lekce tohoto školního roku a následovala i baletní akademie. A protože mají naprosto úžasnou paní učitelku, tak jsme ji chtěli samozřejmě také něčím poděkovat. Opět jsem sáhla po háčku a vytvořila spa sadu, kterou jsem doplnila o domácí sůl s bylinkami a mýdlo. vše zabalené v košíčku "ala bonbonek" . Samozřejmě ani kytička nechyběla. A protože všechny milujeme levandule - postupně jich sázíme na zahradě více a více (a že máme obecně levandulové plány), bylo jasné, že kytička bude právě levandulová. 


Cácorky mají příměstský tábor, a tak i když mají oblečení nemálo, jedny stylové kratásky jsem si neodpustila.  Já tuto látku prostě zbožňuji.... :-) 

 


A protože konec minulého týdne jsem v podstatě celý proležela s virózou, tak jsem upřímně neměla ani na žádné větší tvoření náladu. ALE, jen co se mi ulevilo, už jsem stříhala. A tak v dalším tvořivém článku vás čeká opravdu nemálo kousků :-) 



SHARE:

2 komentáře

  1. Jejda, viróza, ono se v tomto bláznivém počasí není co divit. Doufám, že už je lépe. Tvoření je nejlepší medicína.
    Hodně zdravíčka celé krásné rodině.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig