úterý 14. července 2020

Tvořivý týden #28

Hezký večer, tvořivci,

tak konečně jsem také zase ušila něco pro sebe. A nejen to...

To že střihy od Caramilly miluji rozhodně není tajemství - a ne nemám s ní navázanou spolupráci, doporučuji ji (nu dobrá opěvuji) zcela dobrovolně a nezištně. Petra (Caramilla) je totiž skvělá a to i lidsky, a pokud jste u ní ve FB skupině, tak se mnou určitě souhlasíte.

Já se konečně pustila do šatů s přinechaným rukávem, které letos zažívají ohromný boom. Střih už mám nějaký ten pátek, ale pořád se k němu ne a ne dostat. až nyní...  

 

Hodně zvědavá jsem byla na práci s průkrčníkem, ale stejně jako u trička s přinechaným rukávem či pouzdrovek jsem zvolila podsádku, kterou jsem poté prošila dále od kraje. Moc se mi tento efekt líbí. A stejně tak i jednoduchá prošitá kapsa. Chápu, že někdo má rád kapsu ala "váček", ale mne to kolikrát dělá na sukni boule apod., a tak takto prošité je prostě jistota. Ono co si budeme povídat, stejně jsou ty kapsy spíše na okrasu, že... :-) 

Podle toho, že šaty nosím opravdu často, je jasné, že u jedněch nezůstanu. Ano, už mám pořízenou další látku... :-) 

 

Cácorky byly na příměstském táboře, a tak jsem si řekla, že nebude na škodu, když udělám ještě jedny kraťasy. Střih je to výborný a však je přes léto ještě unosí, no ne? Navíc tématicky s baletkami. 



Kukla v létě? A proč by ne, když je potřeba jakožto dobový doplněk. Navíc se šije výborně a vcelku i rychle. 


 

Manžel mi co chvíli hrooozně nenápadně naznačuje, že pro něj moc nešiji. No dobře, když nepočítám roušky, tak pro něj vlastně vůbec nešiji. Mám sice koupený střih na triko a třeba se k němu jednou dostanu, ale tentokrát jsem z recese chtěla udělat nějaké trenky s lehce dětským motivem - prostě jen tak ze srandy. A výsledek. Manžel spokojen, že na spaní jsou dobré a chce další kousky na normální nošení - takže bez lišek... :-) No upletla jsem si to na sebe pěkně... 


Jedna z cácorek měla minulý týden svátek, a protože holky byly zrovna na příměstském táboře, vytvořila jsem pro děti malá "štěstíčka" s něčím sladkým a knoflíčkem pro štěstí. 


A protože při tvoření je potřeba také materiál (to dá přeci rozum), musela jsem doplnit zásoby. Tentokrát u Unuodesign


A to bychom měli z minulého týdne vše. Dobrou s kobrou! :-) 
SHARE:

2 komentáře

  1. Smékam před každým, kdo umí šít. Jsi moc šikovná a moc ti to sluší. Paráda.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig