úterý 23. února 2021

Eco Cosmetics: Hydratační šampon BIO

Pěkný večer,

jak funguje 100% přírodní šampón a má smysl jej vyzkoušet? Pokračujte ve čtení a určitě se to dozvíte :-) 

Tento pečující kousek se ke mne dostal díky spolupráci s webem Econea a já jsem velmi ráda, že jsem jej měla možnost vyzkoušet. 
Důvod? 
Inu, nebudu lhát, po předchozích zkušenostech mám k podobným šamponům lehce distanc, protože mi většinou nevyhovovaly. Naštěstí tento velmi mile překvapil. 


Šampon má být směsí kiwi, jojobového oleje a břízy, a tak jsem byla velice zvědavá také na vůni. Ta je velmi jemná, nedráždivá, ale zároveň hezky příjemná. 
Šampon jako takový velice dobře pění - ano, pro mne je to svým způsobem trochu nutnost, protože jakmile šampon či sprchový gel nepění, tak mám pocit, že nefunguje (vím, že to není pravda, ale stejně...). Stačí jej málo a i dlouhé vlasy pokraje a umyje bez velkých problémů. Lze jej dobře smýt a jediný menší problém je, že bez nanesení kondicionéru či balzámu, se vlasy hůře rozčesávají.  Po vysušení jsou vlasy krásně hebké, lesklé, mají dobrý objem a neelektrizují. 
I po delším používání nevidím žádný problém, který by postupně zapříčiňoval vysušení pokožky hlavy či lupy. Tento kosmetický pomocníček tedy může v mé koupelně zůstat a v budoucnu se mu nebudu vyhýbat - naopak. 


Pokud ještě neznáte výrobky Eco Cosmetics, tak zrovna tento bych určitě doporučovala vyzkoušet. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig