čtvrtek 25. února 2021

Vůně dřeva

 Hezký večer,

Jsem tvor tvořivý, to už víte, když jste zavítali na můj blog, a tak jsem si nemohla nechat ujít nabízenou spolupráci od e-shopu Čisté dřevo. 

Jak už název napovídá, na tomto webu naleznete vše ze dřeva. Výrobky mají opravdu nádherné a přiznám se, že já bych nejraději vykoupila většinu. Třeba úžasné dřevěné sáňky pro děti, kdy mne až mrzelo, že sníh tak rychle sešel.  Odolala jsem a dala se cestou praktičnosti. 


Rozhodla jsem se, že si trochu zorganizuji věci na pracovním stole v pracovně a objednala jsem si bedýnky - dvě větší a dvě menší. Měla jsem v plánu řadit a ukládat si do nich střihy a následně i nachystané či nastřihané látky. Jenže zůstalo u plánu a já jsem po rozbalení nechala bedýnky cácorkám. Důvod? Naprosto perfektně jim zapadly do pokojíčků a třídí si do nich "učebnice na doma" a právě čtené knížky či časopisy. 
Bedýnky jsem si vybrala v přírodní variantě. Jsou krásně opracované, pevné a uvidím, zda je v létě případně ještě nenalakuji či nenabarvím na bílo. 


Co jsem ale naopak pro dcerky pořizovala cíleně, to byly tyto dekorační výřezy. Jelikož milují mandaly, tak nebylo rychlejší volby, než sáhnout právě po nich. Ihned po vybalení se holky daly do vybarvování a byly z nich opravdu nadšené. Je to skvělý nápad. Podkovičky jsem vybrala podle sebe, protože štěstí není nikdy dost :-) 


 

Znáte to, když se koukáte na nějaké zboží a víte, že ho nutně potřebujete? Prostě taková láska na první pohled? Na webu je totiž také mnoho kousků nádobí, které si můžete pořídit, a já zrakem sklouzla k úžasné veverkové misce. Tedy zcela upřímně, ještě jsem váhala mezi ní a jablečnou miskou, ale tato dělená nakonec vyhrála. Ano, není to něco, bez čeho bych nedokázala existovat, ale prostě jsem ji chtěla a vejde se do ní "tak akorát" lískových oříšků a pistácií :-)


Otevřít balíček, ze kterého ucítíte nádhernou vůni dřeva, to je prostě sen. A pokud jsou výrobky ještě krásně a kvalitně zpracované, tak je jasné, že srdíčko zaplesá.  Navíc těch kousků, ze kterých můžete vybírat, je opravdu nepřeberné množství. A nejenom klasické dřevěné, ale třeba i kokosové misky či mísy z akátového dřeva. Ano, tušíte správně, já se určitě na tento e-shop určitě zase vrátím!



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig