pondělí 21. února 2022

Na svačinku s Made Sustained

 Hezký pondělní podvečer, 

pokud si rádi chystáte svačiny a nebaví vás obyčejné plastové krabičky, tak mám pro vás jeden tip... 



Musím přiznat, že si spolupráci, kterou mám již delší dobu s Econeou, hodně užívám.  Těch věcí, jež na webu nabízí a mne moc zajímají, je opravdu nespočet, a tak tentokrát jsem opět sáhla po něčem ne tak zcela "pro blog standardním". 

To že mne vaření a chystání jídla baví, už víte. A že svačinky jsou mou slabostí asi nemusím dodávat...  Z toho důvodu se i ráda zaměřuji na to, v čem je možné je skladovat a převážet. Možností je spousta, a i když plastová klasika mi nevadí a běžně ji využívám, tak jsem už nějakou dobu pokukovala po těch "plechových". 
Důvod? 
Působí na mne esteticky moc hezky, a tak jsem byla zvědavá, zda i praktická stránka věci bude bez problému. 


Vybrala jsem si oválnou krabičku z nerezu od firmy Made Sustained.  Tu na webu naleznete v několik velikostech a verzích a je jen na vás, kterou zvolíte.  Na jednoduchou svačinu do práce či školy mi bohatě stačí střední velikost. Já zvolila variantu s klipy na upevnění, které víčko dobře přichytí  a jen tak "nepustí". V reálu jsem se toto rozhodla i otestovat a u klasické "suché" svačiny problém není a víčko opravdu drží. Co ale nedoporučuji takto přenášet, je něco více tekutého, protože i když víčko drží pěkně, tak voda (polévka) mi stejně trochu protekla.    

Tvarově i materiálem se mi krabička velice líbí a i při hrubším zacházení - hodím do tašky a jdu - nejsou znatelné žádné škrábance, otlučeniny či promáčkliny. Možná, i u takto menší krabičky bych ocenila vyjímatelnou středovou část, která krabičku rozdělí a jídlo lépe uložíte. Ale to je spíše "kosmetická" poznámka :-) 

Made Sustained je rozhodně zajímavá značka, kdy i takto "klasická" krabička je stylovou vychytávkou, co v sobě skrývá vždy něco dobrého na zub. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig