čtvrtek 17. února 2022

Ze dna koše #1/2022

 Pěkný večer,

i letos bych se ráda sem tam ohlédla po spotřebovancích - i když tedy zrovna tímto článkem se ještě trochu vracím, protože značná část jich je z konce roku loňského... 

Vždy si říkám, že tyto články budu psát častěji, abych si neskladovala tolik obalů, ale pokaždé to lehce "přepísknu" a pak je těch věcí vcelku dost... 

Sprchové gely:

Mám své oblíbence, ale tentokrát jsem i sáhla po novinkách. Úžasné kousky byly od Rituals. Ti prostě kosmetiku umí a vždy jsem neskutečně překvapená. 
Velice překvapivým kouskem je gel a scrub od Cellublue, ale o těch někdy samostatně, protože si to zaslouží :-) 


Věrná však zůstávám "pumpičkám" od Eurony. Voní nádherně, hydratují a skvěle se dávkují. Na umyvadle mi nesmí chybět. 


Vlasy:

Šámpóny jsem tentokrát "jela" jen od Aussie, a tak jsem je ani nefotila. Stejně tak stálicí zůstává Batiste suchý šampon. Je prostě skvělý. 
Velice překvapivým kouskem za pár korun je tento lak na vlasy od Balea. Krásně drží, nedělá helmu a dobře se vyčesává. 


Ochrana proti slunci:

Uriage je má každoroční stálice. Je to jemná opalovací mlha, která opravdu funguje a skvěle chrání. Používám ji i pro cácorky a vždy jsem velice spokojená.
Stejně takto nápomocný je i výrobek od Rituals. Nicméně oproti jemné mlze je tento sprej více "hustší", a tak se musí více roztírat. Ale chrání i tak výborně


Po slunění (a nejen po něm) je pak fajn sáhnout po nějakém oleji. Výborný je klasický Aviril. Mám jej moc ráda. 


Deodoranty:

Tři různé druhy od tří různých značek. Točím je dost dokola a sahám po těch stejných. Za mne je ten nej od Adidasu, má nejdelší výdrž. Ostatní jsou ale bez větších problémů, jen Dove mi co chvíli zanechává bílé fleky na oblečení. 



Péče o pleť a makeu-up :

U pečující kosmetiky velice ráda zkouším a střídám jednotlivé výrobky - ano, k některým se i vracím. I z toho důvodu přidávám samostatné recenze na tyto výrobky - nejčastěji zde na blogu či na sociálních sítích. 

 


Zkoušíte rádi novinky nebo se spíše držíte svých osvědčených kousků? 



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig