úterý 8. února 2022

Semante: Hydrofilní odličovací olej s arganem

 Hezký úterní večer,

díky spolupráci s webem Econea mám pro vás dnes jeden tip na odličovací přípravek. Chcete? :-) 

Hydrofilní odličovače mám ráda, jelikož stačí málo a krásně vás zbaví make-upu. Nicméně mezi různými značkami jsou velké rozdíly, a tak ne každý mi sedí. I z toho důvodu jsem se rozhodla vybrat si (pro mne) novinku od Semante, abych si rozšířila obzory. 

Pokud neznáte Semante, tak vězte, že se jedná o 100% přírodní a českou kosmetiku, která prošla certifikací CPK a CPK bio, což znamená, že je vhodná i pro velmi citlivou pokožku. Mezi jejími výrobky najdete mnoho druhů, díky kterým o sebe můžete pečovat od hlavy až k patě. 



Tento odličovací olej je uložen v plechové dóze, jež je opatřena pumpovacím dávkovačem. Díky tomu se velice snadno používá. Pro jeho účinnost je potřeba nejprve odličovací tampónek lehce navlhčit a následně přidat kapku tohoto odličovače. 
Skvěle si poradí s makeu-pem včetně toho voděodolného. Je velice jemný, v očích nepálí a po použití zanechává pleť jemnou a nepodrážděnou.
Krom těchto benefitů se mi opravdu velmi líbí to, že jej stačí jen maličko (v podstatě 3 kapky) a odlíčíte celý obličej. Už "jen" z toho pohledu je jasné, že poměr cena vs. využitelnost je naprosto skvělá! 

Ano, jsem z něj nadšená a věřím, že by seděl i vám. Proto doporučuji zavítat na Econeu a jeden kousek pořídit... :-) 


Znáte Semante? Co dalšího byste mi od této značky doporučili, já totiž určitě u jednoho výrobku nezůstanu... :-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig