pondělí 28. února 2022

Only Bio: Hydra Moctail micelární voda

 Pěkný večer,

díky spolupráci s webem Econea jsem před časem objevila značku Only Bio, která mne nadchla. I z toho důvodu jsem zkusila další kousek v podobě micelární vody.


Micelární vodu jako takovou považuji za základ v péči o pleť. A nejenom pro nás dospělé, ale i cácorkám již "odličuji" večer obličej před samotným klasickým mytím. Z toho důvodu na micelárky kladu pravdu velké nároky, protože potřebuji, aby mne a cácorkám pomáhala a ne naopak.  
Navíc i způsob dávkování je u mne dalším nemálo důležitým hlediskem.... :-) 


Balením, respektive dávkováním, klasicky začnu. Zde se mi velice líbí to, že pokud dáte pryč průhledné víčko, tak tu černou část víčka stačí jen zmáčknout a máte "tak akorát" dávku na tampónku pro odlíčení obličeje. 
A právě to množství je vcelku zarážející, protože stačí jedno "pufnutí" a máte plně odlíčené oko, poté druhé, třetí = obličej a případně čtvrté v podobě odlíčení neslíbatelné rtěnky.  Skvělé což? I já byla překvapená, protože to znamená, že vám micelární voda vydrží opravdu dlouho. 
Jak vypadá pleť po použití? Co mohu říct na 100% , že je čistá. Micelární voda bez problémů zvládá nejenom "jednoduše" očistit, ale i odlíčit make-up, který vcelku dobře drží.  
Po použití nemám pocit pnutí, nemám pleť podrážděnou či zarudlou a rozhodně bych řekla, že po těch týdnech, co ji používám já i dcerky, mi vyhovuje a pleti dobře slouží. 

Znáte Only Bio? Já výrobky této značky prozatím poznávám a opět musím pochválit. Najdete mnoho druhů u Econey

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig