středa 9. února 2022

Slečna Gigi: Modelkou i v zimě

 ... aneb když je teplo na prdku, tak i v zimě vylezu ven... 

Nu dobrá, přiznávám, že co se pohodlí a tepla týče, tak jsem prostě gaučák. Tedy abyste mi rozuměli, ono i z gauče zvládnu ohlídat celou zahradu včetně té sousední, a tak prostě nemám zas až tak nutnou potřebu trávit hodně času venku, když je méně než 10 stupňů....

A ta Moje to ví moc dobře, proto mi už párkrát ušila svetr či mikinu. Ale i když vcelku šít umí (nesmím jí přeci přechválit), tak ohledně mého oblečení se jí moc nechtělo ke stroji zasedat. Důvod? No vzhlédla se ve fešných kouscích u Hurtta a usoudila, že oni jsou profíci a raději do mě zainvestuje. 

Ví, že mi musí chránit nejenom ledviny (prostě nesmí táhnout na zadek), ale že i na břichu chlupy v podstatě nemám, a tak i ten spodek je potřeba pořešit - schválně, všimněte si, už jste někdy viděli bulíka, který by v zimě s potěšením plnil povel lehni nebo odložení...? Já tedy ne! 

Doma máme (jelikož jsem ještě mladá a zdravá) pravidlo, že bundu oblékám až od nula stupňů a nebo pokud je cca do 4 stupňů ale extra větrno (prostě podle pocitu). Z toho důvodu po dlouhém (až jsem se divila jak dlouhém) vybírání koupila variantu Expedition Parka. Materiál je skvělý - na vrch takový hladký a nepromokavý, a uvnitř krásně hřejivý fleece. Neklouže mi ani vzadu, protože má kolem zadních tlapek gumičky a navíc mi ho upravila přesně na mé proporce. 


Ona totiž tahle bunda má super vychytávky jako stahování nad ocasem, zmíněné gumičky vzadu, upravitelný pás kolem těla, super široký a opět stahovací límec kolem krku. No a na jednu věc prý nesmím zapomenout - na díru (jo, jinak to nazvat nejde), díky které můžete vodítko upnout na postroj. Ten já totiž na procházky jedině nosím a obojek mám hlavně na ozdobu. Nebudu to sáhodlouze okecávat - z obojku se prostě umím raz dva vykroutit, z postroje ne... :-) 


Zcela upřímně, to že je z obleku nadšená ona, to se asi nedivíte, ale líbí se mi mě, takže mě až mrzí, že ten mráz teď vystřídá pomalu teplo. No jestli by mi neměla koupit nějaký ještě lehčí. Abych byla zas za fešandu. 

Taky jsem jí tedy chytla u toho, jak si prohlížela postroje, ty mají fakt pěkné a i mě se líbí varianta Weekend varior. Jen stále váhám nad barvou, protože mou růžovou klasiku nemají. Tak co myslíte - korálové camo nebo fialová? 

To bude zas na dlouho vybírání...

Pac a pusu! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig