čtvrtek 2. března 2017

Sleek: Paletka Bad Girl

Hezký večer holky,

Sleek paletky mám opravdu hodně ráda a pár jich doma už mám, a tak nikoho nepřekapí, že jsem rozšířila sbírku o další kousek (a určitě ne poslední)... :-)

Vždy, když si kupuji patelku od výrobce, který pro mne není neznámý, tak si říkám, zda bude tak dobrá, jako druhá paletková "kolegyně" . Co myslíte, najdu (krom barevnosti) rozdílnosti?

Inu pěkně po pořádku.


Líbí se mi, jak jednoduché, minimalistické a kompaktní je balení u všech Sleek paletek. Jasný "rukopis", který mě baví a vyhovuje mi.


U Bad Girl se mi líbí barevné složení, kdy můžete dělat kouřovky na několik barevných variant a jen tak rychle se vám neokoukají. Zároveň zde nechybí ani víceméně bílý stín, který já osobně upotřebím ve všech paletkách.


Jak už je u Sleekaček zvykem (ale samozřejmě to tak mají i jiní výrobci), každý stín má vlastní jménu. Mě trochu mrzí, že je to takto na folii a ne přímo nad daným stínem. Ale to je spíše malý detail.


Jak je na tom Bad Girl s výdrží a pigmentaci?

Stíny jsou lehce máslovité, práší minimálně a ta pigmentac - ooo lalaaa, naprosto super.

S výdrží je to o něco málo horší. Tedy - pokud použiji bázi, tak bez problému vydrží většinu dne. Ale poslední dobou se mi více mastí víčka (nebo alespoň já mám ten pocit), a tak při zkoušce bez báze se mi tyto stíny během cca 2-3 hodin začaly mazat.


Shrnuli to, tak jsem ráda, že ani tato paletka mne nezklamala a svou kvalitou opět překvapila. Tím mne přesvědčila, že časem pořídím další kousek na vyzkoušení :-)

V akci:


Znáte Sleek paletky? Jaká je ta vaše nej? :-) 
SHARE:

4 komentáře

  1. Je moc pěkná, také ji mám. Koukám, že ty jsi nahodila ty nejsvětlejší odstíny z ní, docela bych chtěla vidět, jak by na tobě, takové luční víle, vypadaly ty tmavě modré!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja se vynasnazim a nejake tmavsi nahodim. Jak jsem ted marodila, tak si prijdu porad takova vybledla, ze do tmavych barev se mi ani nechce, abych nepusobila hrozive 😀😀😀 mimochodem tou lucni vilou jsi me pobavila :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig