pátek 17. dubna 2015

Cap cap capi

Hezký pátek všem. Dnes jsem tu s malou tip - recenzí pro maminky "dráčků".
V loňském roce jsem se u kamarádky poprvé setkala s Capiki. Že je ještě neznáte? Chyba :-)

Roztomilé capáčky z kůže jsou perfektním doplňkem pro děti a u nás si rozhodně našly své "místo v šatníku". Velice se mi líbí jejich jednoduchost a zároveň propracovanost. Velké plus jsou také opravdu pěkné obrázkové motivy na vrchní straně botek. Věřím a těším se, že motivů bude přibývat, protože i do budoucna (dokud budou velikosti stačit) je chci dětem dávat dále.

Nejčastěji je využíváme při návštěvách, protože při přenášení nezaberou tolik místa jako klasické bačkůrky, ale i doma, pokud je chladněji a holky nechtějí bačkůrky, jim je nasadím (aby od studené podlahy neprochladly).
Perfektní je to, že capáčky, byť mají hladkou podrážku, nekloužou - a to máme téměř všude dřevěnou lakovanou podlahu.

Před pár dny mi dorazily již druhé capáčky (z prvních, objednaných v loňském roce, už děti vyrostly) a jsem z nich opět nadšená. Krásné barvy a kvalitní výroba. Není co vytknout.

Vždy jsem je objednávala přímo v obchodě Capiki a mohu jen doporučit. Objednávka je vyřízená rychle, bez problému a i jsem obdržela pro dcerky dárek navíc v podobě pěnových zvířátek do koupelny. V případě potřeby je možné se zaměstnanci komunikovat telefonicky, vždy mi vyšli vstříc. Navíc výběr (a to nejen capáčků) mají opravdu veliký.

Takže chcete-li  si capáčky pořídit, víte kde ;-)





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig