čtvrtek 23. dubna 2015

Kokosový olej - super objev

Hezký čtvrtek všem!

Tentokrát mám pro Vás info o (pro mne) super objevu.
Jde o kokosový olej, o kterém bych jedním slovem řekla, že je "multifunkční". Ale nebojte, u jednoho slova nezůstane :-)



Kokosový olej není naprostou novinkou na trhu, jen já jsem se k němu propracovávala vcelku dlouhou dobu. Prvně mi o něm pověděla kamarádka, jež jej používá pro své děti.

Hlavním cílem mého použití není kuchyně (přiznám se, že na vaření jsem jej ještě nezkusila), ale využívám jej namísto tělového oleje. A to nejen pro mne, ale i pro mé holky.

Co o něm uvádí výrobce / prodejce:




Můj názor:

Musím říct, že je naprosto skvělý - zprvu tuhá konzistence se rychle rozmělní a skvěle se roztírá. Velice rychle se vstřebá. Stačí opravdu malé množství a kůže je krásně hydratovaná a kokosově provoněná.
Skvělý je také při použití na konečky vlasů - jsou po něm krásně hebké a dobře se rozčesávají. Pozor ale, používejte jen malé množství.
Je mnoho obchodů, jež jej prodávají - já jej koupila v DM drogerii za cca 200,- (větší 300ml balení).



Co Vy a kokosový olej? Znáte, používáte? 

SHARE:

2 komentáře

  1. No jéje, kokosový olej je nenahraditelný! Na svém blogu se mu snažím dělat trošku reklamu a vyzdvihovat ho.... Je skvělý jako samostatný přípravek, ale také jako surovina pro home made kosmetiku.
    V případě zájmu mrkni: http://nevsednidny.blogspot.cz/ (případně článek o kokosovém oleji http://nevsednidny.blogspot.cz/2015/03/kokosovy-olej-proc-nac-k-cemu-kupte.html)

    Petra z Nevšedních dnů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Určitě se ráda začtu, protože kokosový olej mne posledni dobou opravdu překvapil. A třeba zkusím i nějakou kosmetiku vyrobit sama ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig