pondělí 27. dubna 2015

Redemption palette iconic 3 Makeup Revolution

Krásné prosluněné pondělí všem!

V jednom z nedávných článků jsem psala, že uvažuji o koupi nějaké paletky očních stínů od Makeup Revolution. Netrvalo dlouho a při nákupu na parfums.cz mi to nedalo a Iconic 3 přistála v mém košíku. Byla to prostě láska na první pohled! :-)
Rozhodně svého výběru nelituji, používám ji teď v podstatě denně (doma jí mám cca 2 týdny) a jak se znám, není to poslední paletka, kterou jsem si od Makeup Revolution pořídila.

Paletka obsahuje celkem 12 očních stínů v neutrálních barvách od nejsvětlejší béžové (tu používám asi nejvíce pro kombinování s ostatními stíny a projasnění koutků oka) po tmavou rubínově-fialovou. Vyhovuje mi, že obsahuje stíny nejenom s metalickými odlesky nebo sametovým vzhledem, ale také 3 stíny matné. Ty tedy oproti ostatním stínům trochu více práší, ale není to zas tak "dramatické".
Já si v posledních dnech zamilovala zejména kombinaci stínů růžových a hnědo- zlatých.

Pigmentace barev se vcelku liší podle barvy (u světlejších je o něco málo horší), ale celkově je velice dobrá. I bez fixátoru stíny vydrží na očích většinu dne nebo celý večer.


TIP: Tento článek jsem měla pro Vás připravený už pár dní, ale jsem ráda, že jsem s ním chvíli počkala, protože podle informací z e-mailového letáku drogerie Rossmann, můžete nově zakoupit vybrané produkty od Makeup Revolution právě zde.  Já to určitě půjdu brzy omrknout ;-)









Znáte výrobky od Makeup Revolution? Které jsou Vaše oblíbené?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig