pátek 10. dubna 2015

Oriflame gelový krém proti celulitidě Swedish Spa

Hezké páteční odpoledne. Také máte radost, tak jako já, že už sluníčko konečně vykukuje a hřeje? :-)

Každoročně v tuto dobu začínám s nákupem různých krémů a gelů proti celulitidě - léto se přeci blíží a já chci mít alespoň pocit, že jsem pro ty nohy něco udělala :-) V minulosti jsem kupovala krémy od Dermacolu nebo Nivey a musím říct, že byly opravdu moc fajn. Tedy na rovinu - a nebuďme holky najivní - jen krém nám s celulitidou nezatočí. Ale zas může určitě pomoci.
Vzhledem k tomu, že mnoho času trávím "na nohou" (díky malým domácím dráčkům si moc nesednu a ještě se snažím chodit hodně na procházky - prostě matka :-) ), takže na nějaké speciální cvičení či posilování to už opravdu u mě není, ale krém jsem si ani letos neodpustila.

Tentokrát jsem zvolila gel - krém od Oriflame.

Co uvádí výrobce:

Chladivý, voňavý gelový krém zvláčňuje pokožku a efektivně bojuje proti ‘pomerančové kůžil’. Zanechává pokožku na pohled i na dotek hladší, hebčí a tonizovanější. S ostružiníkem moruškou, šalvějí, vitaminem C a kofeinem. 200  ml

Mé hodnocení:
Krém nádherně voní a dobře se roztírá. Má téměř průhlednou barvu a po nanesení se rychle vstřebá (ani nemám pocit ulepenosti jako u jiných podobných krémů). Během chvíle po vstřebání je na namazaných místech cítit jemné chlazení a brnění. Kůže je po pár dnech používání opravdu hezky vypnutá a hlavně krásně jemná.

Za mne mohu jen doporučit :-)






A jak bojujete s celulitidou Vy?

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig