středa 1. dubna 2015

Vyzkoušeno / spotřebováno v období prosinec 2014 - březen 2015

Hezkou, i když trochu chladnou, středu Vám všem přeji. Jak již jistě víte, kosmetiku mám ráda a v domácnosti se dvěma dětmi se jí spotřebuje o to více. 



Ráda bych zavedla nový typ článků, který jistě znáte z jiných blogů - spotřebováno. Neberte to prosím tak, že bych někoho kopírovala, naopak inspiruji se ;-) 
Je samozřejmé, že ne na všechny kosmetické produkty, které mi projdou rukama, stihnu udělat samostatnou recenzi. Tímto způsobem se pokusím vždy jednou za čas shrnout a více přiblížit některé výrobky, které mi přijdou zajímavé a třeba Vám tím dát tip, co kupovat nebo naopak nekupovat. Vždy se ale jedná o můj subjektivní názor a zkušenost.




Pěny do koupele, sprchové gely a tělové krémy:

Dermacol sprchový gel Aroma ritual- naprosto úžasná melounová vůně. Rozhodně doporučuji. Již mám koupený nový (na zkoušku s jinou vůni, ale melounový určitě zase někdy zakoupím).

Yves Rocher sprchový gel - tento sprchový gel jsem dostala jako dárek od kamarádky. Má krásnou květinovou vůni, která na kůži dlouho vydrží. Obecně mám sprchové gely od Yves Rocher ráda. Dobře pění a pokožka je po nich příjemně hladká a hydratovaná.

Avon senses sprchový gel - tento gel byl v době pořízeni novinka. Nebyl špatný. Vcelku hezky voněl, ale ne nějak výrazně. Takový střed.

Avon koupelová pěna (sněhulák) - Vánoční limitka, která mne velice potěšila. Vytvořená pěna se na vodě udržela dlouho a krásně voněla po pečených jablcích.

Oriflame Nature tělový krém - krém byl spíše gelovitý. Hezky voněl a dobře hydratoval. Jen se déle lepil a vstřebával. 

Rituals tělový krém - tento jsem dostala jako dárek z USA a zatím jsem na něj v ČR nenarazila. Nádherně voněl (dle popisu to byla himalájská růže), hydratoval, rychle se vstřebával a člověk po něm neměl "mastný" pocit. 





Deodoranty:

Oriflame Elvie - krásná vůně, kterou jsem v minulosti měla i ve formě parfému, ale "funkce deodorantu" bohužel dost pokulhávala.

Avon On Duty - vůně se mi tolik nelíbila, ale zase mi vyloženě nevadila. V porovnání s výrobkem od Oriflamu vydržel déle, ale rozhodně ne celý den.




Péče o pleť:

Avon Clear skin - pěna na čištěni obličeje se mi velice líbila. Dobře obličej omyla a nepodráždila. Určitě bych jej doporučila. 

Bel peelingové tamponky - za mne se jedná o fajn výrobek, ale spíše jako doplněni či na cesty. Není nad klasický peeling ;-)

Avon Solution pleťová maska - tato zimní limitka mi po prvním použití přišla docela fajn. Bohužel při druhém užití (cca za týden) jsem masku musela během chvilky smýt a pleť jsem měla dost červenou. Za další týden jsem dala této masce ještě jednu šanci, ale se stejným výsledkem. Takže za mne už ne :-( 

Balea pásky pod oči - super výrobek na oční okolí, o kterém jsem již na blogu psala i v minulosti.

Rival de Loop - dvousložkový odličovač lze zakoupit v drogeriích Rossmann a je opravdu moc dobrý. I když voděodolná řasenka se s ním odličovala hůře.

Mary Kay dvoufázový odličovač - opravdu dosud nejlepší odličovací výrobek, co jsem kdy měla. Cena je sice vyšší, ale zase na odlíčení stačí malé množství, takže dlouho vydrží.





Péče o vlasy:

Cien lak na vlasy - laky na vlasy od Cien (z Lidlu) mi velice vyhovují a ráda je kupuji. Účes dobře drží a nemá helmovitý efekt ;-) a cena výrobku je také super.

Schwarzkopf Perfect Mousse - Když nemám čas zajít na dobarvení vlasů ke kadeřnici, tak pěnové barvy od Schwarzkopf jsou pro mne jednička.

Oriflame  - šampon z "medové edice" sice pěkně voněl, ale bohužel, to je za mne tak vše. Po umytí jsem měla vlasy během chvilky zplihlé a jakoby těžké :-(




Make-up:

Max Factor Lasting Performance - stálice mezi makeupy, ke které se ráda vracím už několik let. Dobře se roztírá a nezanechává pocit masky. 

Dermacol - super fixační pudr. Kupovala jsem jej už velmi dávno, ale jsem ráda, že se stále vyrábí. Určitě jej ráda zase někdy zakoupím. 

Avon řasenka - samostatná recenze je ZDE

Essence řasenky - výrobky Essence jsem si poslední dobou velice oblíbila a zatím jsem nenarazila na žádnou z jejich řasenek, o které bych řekla, že je špatná. A voděodolná řasenka (Get big lashes) je bezkonkurenční v porovnání s těmi, co jsem v minulosti vyzkoušela. Na léto má opět v mé kosmetické taštičce své čestné místo. 





Dětská kosmetika:

Hipp sprchový gel - tento doma používám pro děti nejradši. Krásně voní, nevysuší a nepodráždí pokožku. Velké balení vydrží navíc dlouho :-)

Krémy proti opruzeninám - samostatné recenze si můžete přečíst ZDE

Oriflame dětský olej - recenze ZDE




Trochu jiná (bytová) kosmetika ;-) :

NUK - na čištění dětských lahví jsem si oblíbila tento výrobek. Má i příjemnou a ne příliš "chemickou" vůni.

SHARE:

4 komentáře

  1. Milá Zdeňko, taky mám ráda články tohoto typu a sama je poslední dobou s oblibou píšu. Souhlasím, že jde o dobrou stručnou recenzi používaných produktů. Já jedu sice spíš v přírodní kosmetice, ale třeba i Ty najdeš u mě nějakou inspiraci nebo tipy pro sebe a děti. Zvu Tě k nakouknutí k sobě a přeji hezký den, Veronika. :) http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji za komentář. Určitě se ráda podívám a třeba i inspiruji :-) hezký den

      Vymazat
  2. Sprcháče od Dermacolu taky miluju. A na voděodolnou řasenku od Essence nedám dopustit. Je skvělá. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Řasenka (hlavně ta voděodolná) od Essence je prostě nej :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig