neděle 12. dubna 2015

Mascarpone buchta

Hezký nedělní večer,

Tentokrát nebudu psát o týdenním tvoření, protože má "díla" jsou zatím nedokončená - ale slibuji, že se brzy budete mít na co těšit ;-)

Tento víkend jsem měla více ve znamení relaxu. Po cca 4 měsících jsem v sobotu měla možnost dojít si na kosmetiku a jsem za to moc ráda. I když o pleť se snažím pečovat hodně i doma, tak opravdu není nad to se svěřit do odborných rukou a nechat se rozmazlovat, zejména když máte tak šikovnou kosmetičku jako já! :-)
No a protože jsem poté měla znovunalezených sil na rozdávání, vrhla jsem se ( hlavně také abychom měli v neděli co snídat) na rychlou mascarpone buchtu. A o recept se s Vámi dnes také podělím.

Těsto si připravíte z:

3 vejce
Hrnek cukru
Půl hrnku oleje
Hrnek mléka
Hrnek polohrubé mouky
Hrnek hladké mouky
Kypřící prášek

Po upečení necháme zchladnout.

Mezitím si do uvařeného vanilkového pudingu rozšleháme jedno mascarpone a směs rozetřeme na upečenou buchtu. Necháme pořádně zchladnout a pak už jen dobrou chuť ;-)




SHARE:

2 komentáře

  1. Hezký den,

    Váš recept vypadá nádherně :) Díky za skvělou inspiraci. Budu muset zkusit. Z mascarpone dělám ráda, naposledy jsem pekla tuto https://erecepty.eu/rychla-rolada-ala-tiramisu/ senzační rychlou roládu alá tiramisu. Byla moc dobrá a u všech sklidila úspěch :) Recept není nijak složitý ani časově náročný. Doporučuji zkusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu i za tip na nový recept. Kouknu a třeba brzy vyzkouším :-) Hezký den :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig