čtvrtek 30. dubna 2015

Estyle: Make-up teens'up vitalize + Natural face pressed powder

Všem čarodějný čtvrtek přeji,

Tak jsem si řekla, že než mne večer na hranici upálí, měla bych Vám dopřát ještě alespoň jednu recenzi ;-)

Na mém Instagramu jste si možná všimli, že jsem si udělala radost v podobě několika výrobků od Estyle. O jejich výrobcích jsem mnoho slyšela, a tak jsem je prostě chtěla vyzkoušet. Recenzí tedy bude z mé strany určitě více (podle používání jednotlivých výrobků).

Na dnešek jsem vybrala dva z výrobků, make-up a pudr.



Make-up teens'up vitalize

Co uvádí výrobce:

Make-up s ochranným faktorem SPF 10 poskytuje pleti střední krytí a polomatnou úpravu. Dokonale se přizpůsobí kůži a nevytváří efekt masky. Neucpává póry a umožňuje pokožce volně dýchat. Lehké silikonové složení s kyselinou hyaluronovou a účinnou látkou Tens'upTM jemně napíná pokožku a vyhlazuje vrásky. Receptura obohacená o olivový olej a pšeničné proteiny intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku. Make-up obnovuje přirozený jas pleti, dodává jí vitalitu a odstraňuje známky únavy. Specializovaná péče o pleť pro ženy nad 30 let věku. Kůže začíná v těchto letech ztrácet pružnost, je proto důležité, aby jí byla poskytnuta podpůrná péče pro svěží hladkou saténovou pokožku bez vysušení.


Pro více info a aktuální cenu ZDE


Mé hodnocení:

Tento make-up mne velice mile překvapil a potěšil. V poslední době "jedu" vice na pěnových makeupech, protože ty tekuté, co mám, mi přišly těžké. Neříkám, že je tento naprosto jako peříčko, ale je opravdu lehký a po nanesení štětcem kryje velmi dobře nedostatky, a to i při tenké vrstvě. Přitom je příjemně jemný. Během chvíle po nanesení začne mít hezký matný efekt. Při občasném přepudrování mi vydržel pěkný po celý den.
Používám jej teprve 2 dny, ale myslím, že si získá čestné místo v mé kosmetické taštičce.
A i cena výrobku (cca 130,-) je velice vstřícná ;-)




Natural face pressed powder

Co uvádí výrobce:

Kompaktní pudr dodává pleti přirozený matný vzhled po celé hodiny. Nevytváří efekt masky a umožňuje kůži dýchat. Jednotlivé odstíny dokonale ladí s barvou kůže. Je velmi efektivní. Složení je založeno na nové generaci přírodních surovin a minerálů. Obsahuje mimo jiné: Dry Flo - transparentní kukuřičný škrob, který účinně absorbuje přebytek kožního mazu, zelený čaj - hydratuje a vyživuje, kakao - jemně vyhlazuje pokožku. Obsahuje i UV filtry. Ideální pro rychlou úpravu dle potřeby v průběhu dne.

Pro více info a aktuální cenu ZDE


Mé hodnocení:

Tuhý kompaktní pudr jsem si vybrala, protože ten co již mám doma je (i když má být světlý) na mne tmavší, a tak jej odkládám na léto. Tento jsem si vzala v tom nejsvětlejším dostupném odstínu a sedí mi perfektně. Stačí malé množství nanesené štětcem a tvář s makeupem je velmi hezky zafixovaná, a i přesto nepůsobí jako maska. Pro delší výdrž stačí cca 2-3x denně lehce přepudrovat nebo použit matující papírky ;-)



P.S. ;-)



Tentokrát jsem vyfotila i sebe "v akci" při testováni. Celkově jsem použila k nalíčení kosmetiku:
Obličej - make-up a pudr z této recenze, tvářenka Blushing hearts Makeup Revolution, Essence rozjasňovač
Oči - stíny Iconic Makeup Revolution, řasenka Essence
Rty - Oriflame zázračný kelímek



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig