úterý 21. února 2017

Tvořivý týden #7

Pěkný večer tvořivci,

jestlipak jste zvědaví, co se v AE style dílničce vyklubalo za minulý týden? Já doufám, že ano :-)




O chobotničkách jsem vám již psala posledně. Nově k nim máte také návod ZDE. Já jsem v uplynulém týdnu zvládla jednu a dvě rozháčkovala (no jsou vcelku čerstvě hotové, ale ukáži vám je až příště, jsou zase trošičku jiné... :-) )



Z koženky netvořím zas tak často, ale za to vcelku ráda. Tentokrát vznikli dvě podobné šmink - liší pouze velikostí a použít ji lze i třeba jako penál do školy. Větší již mjitele má a menší na něj ještě čeká na Fleru, takže pokud máte zájem, tak kuk ZDE






Moji oblíbenci bulánci. Hrozně ráda se k nim vracím. Tentokrát vzniklo sourozenecké duo a již putovalo ke svým mini majitelům.




Sem tam nějaký ten ubrus či oboustranná dečka není na škodu. Baví mne drobnosti, kterými si člověk dozdobí domov a které jsou přitom jednoduché.



Podobné je to i se šitými ošatkami, které jsem chtěla již delší dobou vyzkoušet. Jsou naprosto jednoduché a přitom zajímavé. Co vám budu povídat, tak u jednoho kousku jsem nezůstala :-)






Všechny kousky si nenechávám (to bych se doma už nehnula), takže například tyto mám připravené jako dárky k jedné zajímavé příležitosti :-) 




A copak jste vyráběli vy? :-)




SHARE:

3 komentáře

  1. Moc děkuji za krásnou pochvalu, velice si ji vážím! Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje rekapitulace se mi líbí. :-) A jsi moc pilná, občas mám trošku mindrák... ;-)D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, mě právě tyto každotýdenní reporty hodně baví,že i já si řeknu, zda jsem se flákala nebo ne :-) jej, s proč mindrák, však zase určitě zvládáš spoustu jiných věcí, co já ne. :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig