neděle 5. února 2017

Zakuklená únorka

Pěkný nedělní večer,

mám pocit, že toto počasí tak nějak přeje chřipkám, virózám, rýmičkám či kašlíkům. No ani nám doma se toto nevyhýbá, tak tak jsem si řekla, že nám společně to "uchrchlané" období trochu zpříjemním novou soutěží. Co vy na to?

Tentokrát si můžete zasoutěžit pro doplňky pro nejmenší. 

Jako první jsem vybrala ze své dílničky kuklínka. Oproti dosud vyrobeným kuklínkům má tento premiéru - je celý podšitý hřejivým fleecem. Velikostně jej může nosit fešanda či fešák ve věku 1 až cca 3 roky. Do nepříznivého počasí je toto naprosto výborný pomocník


No a protože ne vždy se nějaké té rýmě ubráníme, tak jsem vám ještě přihodila balzám na odřený nos od Saloos :-)




No a pravidla již asi všichni znáte, ale kdyby náhodou:

1. Sledujte můj blog - Facebook,. Instagram G+ - za každé sledování máte "bod" (myšleno, že můžete přidat tím více komentářů, respektive můžete vše napsat klidně i jen do jednoho komentáře a já už si to přeberu )

2. Napište mi, jaké máte osvědčené recepty proti nachlazení.

Soutěž končí v neděli 19/2/2017. Vyhlášení den dva poté - budu ráda, když se mi v případě výhry ozvete samotní, ale samozřejmě, zanecháte - li kontakt, napíši také.

Hodně štěstí!






SHARE:

7 komentářů

  1. Zdeňko, krásnou cenu jsi vymyslela pro toto uchrchlané období. :-)Já sice malé děti již dávno nemám, ale případnou výhru bych věnovala neteřince. ;-)A já v tomto období piji zázvorový čaj - do konvice nasypu trošku skořice, přidám 2-3 hřebíčky, nakrájím kousek zázvoru a někdy přidám jeden sáček černého čaje (na 1,5l). Zaliji vroucí vodou, nechám louhovat a o mírném vychladnutí přidám med a citrón. Přeliji do termosky, aby mi to nevychladlo. Na mě to zabírá. Pak ještě mám recept z netu: 8 stroužků česneku umixuji spolu se 100 ml medu a 100 ml jablečného octa. Skladuji v lednici a každé ráno 2 lžičky do teplé vody, jsem-li nachlazena, dávku zvýším. Letos jsem takto nachlazení vykurýrovala. A k tomu všemu dělám proplach dutin konvičkou. A pokud mám ucpaný nos, nosím při sobě kapesníček pokapaný eukalyptovým olejíčkem, nebo nějakým podobným, co dutiny protáhne. ;-)Trošku jsem se rozepsala. tak ať se bacilky a viry obloukem vyhýbají. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. G+ Zázvorový čaj mám také ráda - s medem a citronem. Ale se skořicí ho neznám, tak musím vyzkoušet :-) Moc děkuji za tipy! No u nás se právě moribundus uchytil a drží, tak se každá rada na rychlé vyléčení hodí. Děkuji!

      Vymazat
    2. Skořice prohřívá, hlavně účinná v kombinaci s medem... Více např. tady: http://bylinkovyraj.net/skorice-skoricovnik-cejlonsky/
      V poslední době, když to jde, snažím se vyhýbat chemickým preparátům a více využívat darů přírody. ;-) Zatím mi to vychází... Ať jste brzy fit! D. :-)

      Vymazat
    3. Nebo mrkni tady: http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/ucinkuje-skutecne-lecba-medem-a-skorici-/. ;-)

      Vymazat
    4. Ahoj Dáši, trochu se zpožděním, ale konečně vyhlašuji výsledek soutěže. Gratuluji a poprosím Tě o zaslání adresy do e.mailu: aestyle.svet@gmail.com, kam kuklínek poputuje :-) děkuji!

      Vymazat
  2. Ahoj Zdeňko, mám velkou radost, moc, moc děkuju. ♥ Přeji pěkný den! D. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig