neděle 24. března 2019

Tvořivý týden #11

Hezký nedělní večer, tvořivci,

tento týden jsem zkusila nový střih - vlastní. Pokud mne sledujete, tak asi tušíte... :-)

Ano, jedná se o tílka. Střih jsem si udělala kombinací obkreslení těch tílek, co máme doma a co holkám vyhovují + ještě trochu upravila. Holky jsou hubené a dlouhé, a tak na ně sehnat tílku, co jim bude pěkně sedět pod tričkem a bez holých zad, tak to už je kolikrát věda. Proto jsem se do nich popravdě pustila. No a nakonec si říkám, že na léto budou také vhodné - samozřejmě z veselé látky a třeba i nějaké školkovky tohoto tipu také udělám. Uvidíme... 

První jsem udělala z této fialové látky. Lemovku na průkrčník jsem nechala až zbytečně dlouhou, takže na fotografii vypadá dost uvolněně a ne uplně hezky. V reálu oblečené to není tak hrozné a víceméně není vidět. 

Naopak průramky ještě předělám, ty jsou až tip top. 



U druhého jsem se už trefila pěkně a mám z tílek opravdu radost. Zejména ta kombinace křížků a růžové lemovky se mi moc líbí. 


Také nekdy něco uklížíte a pak to nemůžete najít? Takhle nějak to mám já nyní s čepicema. Holkám jsem tak musela n rychlo udělat jedny jarní. Ještěže jsem měla zbytek této úžasné teplákoviny. Ten motiv lišky, byť je spíše podzimní, je krásný.


 

Dlouho jsem neháčkovala plyšáčka z žinylkové příze, a tak jsem se to rozhodla napravit. Pucek byl na světě behěm pár hodin. Brzy bude k mání na mém e-shopu, pokud byste jej chtěli adoptovat... :-)   


 

Tak to máme vše. Dobrou s kobrou a vzhůru do dalšího tvořícího týdne... !
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig